Miskolc
Kiadó lakás
Ár
90 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 10135
Avas központjában ízlésesen felújított 1,5 szobás erkélyes lakás KIADÓ
Méretek
Méret
37
Nettó méret
37
Terasz mérete
3
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Miskolc
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
panorámás
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
10
Lakások száma
33
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Elérhetőség
főúton
Kiadásra kínálok Miskolc Avas központjában egy ízlésesen felújított 1,5 szobás erkélyes lakást. Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át. Műanyag nyílászárók (szúnyoghálóval) és új biztonsági bejárati ajtó került behelyezésre. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben hidegburkolat található. 9.emeleti napfényes lakás, parkra néző kilátással, szép panorámával. Nem zárószint. Gépesített, bútorozatlan állapotban kerül kiadásra. Parkolás az épület mellett lehetséges, ingyenes övezetben. Bérleti díj: 90.000 Ft / hó + rezsi Bérlés időtartama: min. 6 hónap A bérleti szerződés közjegyző előtt történik. 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj szükséges a költözéshez. Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal! Tolnai Szilveszter: +36 30/936 7855 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!