A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Befektetés

 

Befektetési üzletágunk létrehozásának alapját az Immo1 cégcsoporton belül összeadódott több évtizedes ingatlanpiaci szakmai tapasztalat, a rendelkezésre álló pénzügyi források és az évek alatt kialakult, széleskörű üzleti partnerkapcsolatok tették lehetővé.

 

Célunk az Immo1 cégcsoporttal hosszútávon együttműködő üzleti partnerek igényeinek kielégítése a megfelelő lakóingatlanok megvásárlásával, átalakításával. A folyamat a piaci normáknak megfelelő, de állagukat figyelembe véve üzleti megtérülést biztosító árazású lakóingatlanok megvétele, helyreállítása és hasznosítása, befektetési lehetőségek folyamatos felkutatása és a lakóingatlan piac területén rejlő potenciál kiaknázása.

 

Törekszünk együttműködni minden olyan piaci szereplővel, aki tapasztalatával és szaktudásával hozzáadott értéket képvisel számunkra, elősegítve befektetéseink hatékony és eredményes működését.

 

Tevékenységünkkel hozzájárulunk a hazai lakóingatlanok állagának és megítélésének javításához, ezzel teremtve értéket egy számunkra megbecsült területen, mely segíti az Immo1 cégcsoport hosszú távú törekvéseit.

 

Hoványi Zsolt

06-70-466-0274

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!