A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960524

E-mail: sarkozy.andrea@immo1.hu

Kínálatom

Az ingatlanközvetítésben szerzett tapasztalataim után olyan csapatot kerestem, ahol megtalálom azt a légkört és feltételeket, amelyek fontosak ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást tudjak nyújtani az ingatlant eladni szándékozó, és az otthonukat kereső ügyfeleknek. Így találtam rá az Immo1 Ingatlanközvetítő Hálózatra, ahol jól szervezetten és hatékonyan tudom végezni a munkámat – már hét éve. Legfontosabb számomra, hogy ügyfeleimnek az igényeiknek leginkább megfelelő ingatlant találjam meg, és az ingatlan eladását biztonságosan, a lehető legjobb áron, lehetőség szerint rövid idő alatt bonyolítsam le. Ehhez az Immo1-nél biztosítva látom mind a naprakész szakmai és jogi hátteret, mind a technikai feltételeket, így eredményesen tudom végezni a munkámat.

 

Referenciák:

 

"Amikor megtapasztaltam Andrea munkáját, szakértelmét, kedves törődését, eszembe jutott, milyen kifejező az a szó, hogy MESTERség. Szakma felsőfokon, és még valami, ami nagyon fontos: lélek. Mert ilyen ő, lelkesen segíti az ügyfeleit. Szakértelme mellett, ez a legfigyelemre méltóbb tulajdonsága. Nyilvánvalóan rengeteg munka van a színfalak mögött, de amikor megérkezik a megfelelő vevő, varázslatos gyorsasággal történnek a dolgok. És ezzel nem volt vége. Segített új lakást találni és a jogi folyamatokat lebonyolítani. Addig mellettem állt és támogatott, amíg beköltözhettem új lakásomba. Amikor ügyfelekkel dolgozik Andrea, leginkább higgadt kedvessége érvényesül, és szerintem mindig eléri a célját: optimálisan értékesíti a tulajdont. Köszönet érte. Kiss György Mária."

 

Kedves Andrea,
részünkről a szerencse, hogy együtt dolgozhattunk. S amilyen toronymagasan kiemelkedett az általunk a lakásunk eladása során megismert "kollégák" közül szorgalmával, talpraesettségével, rugalmasságával, úgy minden bizonnyal szívesen fogjuk ajánlani!
Sok sikert, és kívánjuk a legjobbakat, üdv: Paksi E.

 

Kedves Andrea!

Nagyon inspiráló volt látni, hogy hogyan dolgoztál a lakásom eladásán. Elképesztő munkát végeztél, minden ismerősömnek áradoztam Rólad. Nagyon köszönöm, hogy kitartóan hoztad az érdeklődőket és végül a vevőt, aki olyan áron vette meg az ingatlant, amit szerettem volna!

Tamás László

 

"Először általános szerződést kötöttem Andreával, úgy gondoltam, ha többen hirdetik, gyorsabban elkel a Moha utcai házunk. De azután láttam, hogy ő tényleg foglalkozik vele, így a többieket visszamondtam, és prémium szerződést kötöttünk. Láttam, hogy Andrea tisztában van azzal, hogy ki lesz a vevő, annak mennyit kell rá költeni, hogy kinek fogja eladni, csak azt az embert kell megtalálnia. Nem volt rámenős, nem mondta, hogy betesszük az adatbázisba és ezren fognak foglalkozni vele, el akarta adni. Nem láttam még ilyen embert, aki ennyire az eladáson lett volna. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, miután eladta a házat, segít nekünk lakást keresni.  V. Attila"

 

Kedves Andrea!
 
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan kiadta a lakásomat! Korábban két iroda foglalkozott vele, de nem hoztak érdeklődőt. Amikor szombaton találkoztunk, és megegyeztünk, hogy Önre bízom a lakásom kiadását, úgy gondoltam, jó néhány hónapba biztosan beletelik, amíg bérlőt talál. Kedden viszont már hozta is az érdeklődőt, aki aznap kivette és másnap már be is költözött. Köszönöm!
 
Gy. Katalin

 

Kedves Sárközy Andrea!

Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Épphogy megbíztuk a lakásunk eladásával, néhány nap múlva már jöttek is az érdeklődők. Még fel sem ocsúdtunk, és egy hét múlva már az ügyvédnél voltunk. Annak külön örülünk, hogy egy kedves fiatal hölgy vette meg az ingatlant, aki a lakásban maradt könyveket is értékelni tudja. Köszönjük, hogy mindig mindent előre elmondott, hogy mi fog történni, mi a folyamata a lakáseladásnak, és bármikor válaszolt a kérdéseinkre.

S. Gyula és neje

 

Kedves Andrea!

 

Ezúton szeretnénk megköszönni azt a sok  időt és energiát nem kímélő fáradozását, mellyel  lakásvásárlási szándékunkat támogatta. Tapasztaltuk sokszor, hogy a hétvégi programját is  ránk áldozta.

 

Türelmesen küldte részünkre a  lakáscímeket, és egyszer sem éreztünk neheztelést, amiért a megtekintett ingatlan ezért, vagy azért nem felelt meg. Végül sikerült megtalálnia a számunkra megfelelő lakást.

 

Kívánjuk, hogy kedves, mosolygós egyéniségét őrizze meg munkája során, hiszen szorgalmán túl ezzel nyerte el bizalmunkat.

 

Még egyszer köszönjük.

 

Üdvözlettel:

Kajor Béla és Kiss Rita

 

 

Kedves Andrea,

 

köszönjük a segítséget. Egy éve árultuk a lakást, találkoztunk sokféle vevőjelölttel és ingatlanossal, de minőségi változást hozott, hogy Ön is bekapcsolódott az eladási folyamatba. Rövid idő alatt sok érdeklődött hozott, láthatóan előszűrés után, mert hozzánk csak komoly, adott paraméterű lakást keresők érkeztek. A legkomolyabb hamarosan ajánlatot is tett, de az Ön kitartó munkája nélkül nem, vagy számunkra csak rosszabb anyagi feltételekkel jött volna létre az adásvétel, így viszont sikerült az általunk meghatározott áron eladni a lakásunkat. Jólesett, hogy folyamatos volt a kapcsolattartás, minden kérdésre azonnal választ kaptunk, minden problémát sikerült megoldani, és végig számíthattunk szakértő, az érdekeinket képviselő segítségére.

 

Féjja Zsolt

 

 

Tisztelt Sárközy Andrea!

 

Ingatlanomat gyorsan, az irányárat kicsit még meg is emelve értékesítette. Köszönöm a hatékony munkáját.

 

Beck Fanni

 

 

Tisztelt Sárközy Andrea!

 

Köszönettel és nagy megelégedéssel nyugtázzuk fáradozását, kitartó, innovatív munkáját, amelynek meg is lett az eredménye. Ilyen tapasztalt és szakmailag felkészült ingatlanközvetítővel az elmúlt 15 évben még nem találkoztunk. Kívánunk Önnek sok sikert a jövőben is!

                                

Szalay András és neje

 

 

Kedves Andrea!

 

Még egyszer köszönöm a hozott vevőt és az ajánlatot. Ahogy telefonon is említettem elég bonyolult volt a helyzet.

 

Ha egy személyes megjegyzést megenged, a velem kapcsolatot felvevő ingatlanosok közül Ön, illetve az Önök cége volt az egyik a kettőből, aki valóban tudott érdemi vevőt és ajánlatot hozni és az egyetlen aki korrektül is járt el, ezt nagyra becsülöm.

 

Még egyszer köszönöm, hogy foglalkozott az ügyemmel.

 

Üdvözlettel:

Bárány Zsolt

 
Kedves Andrea!
 
 
Kifejezetten meg vagyunk elégedve a munkájával, egyéb tapasztalatokhoz képest messze pozitívumként említeném a kapcsolattartást és a hozzáállást.
 
Üdv.:
Szilárd
 
 

Kedves Andrea!

 

Köszönöm a készséges és mindig szolgálat kész munkáját, és remélem, hogy nem csak a szerencse, hanem a jó Isten is vigyázza és segíti a munkáját. Nagyon köszönöm az átadásban is a segítségét, illetve a mérőórák átírásában is nagyon sokat segített.

 

köszönöm

 

Bujdosóné

 

 

Tisztelt Andrea!

 

Nagyon szeretném megköszönni az együtt műkődését, kedves Andrea.

 

Annyira örülök, hogy nem csak eladni segített, hanem vásárolni is, és végig ott volt velem.

Nagyon köszönöm!!

 

Kántorné

 

Tisztelt ingatlan iroda!

Ezúton szeretném megköszönni, Andrea/Sárközy Andrea/ példás, precíz munkáját.

 

Tisztelettel:

Meskó Mihály

 

 

Futácsi Timea vagyok,

 

Andrea kérte, hogy jelezzek vissza, Önnek az Ingatlanközvetítő höly munkájáról. Elégedett voltam vele, és tetszett a határozott fellépése amikor alkudozni próbált a vevő. Szerintem ez segítette elő, hogy jó áron és viszonylag gyorsan el lehessen adni az ingatlanomat.

 

Futácsi Tímea

 

Immo1 ingatlaníroda részére!

 

Szeretném a tapasztalataimat megosztani Önnel-Önökkel. Andrea már amikor felvette az ingatlanunkat, nagyon megfogott minket azzal a kedves és normális hozzáállással  amit egyébként az egész üzleti ügyben tanusitott. Úgyhogy ezúton is szeretném megköszönni a munkáját.

 

Üdvözlettel

 

Szabó Péter

 
 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!