A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960607

E-mail: ronai.krisztina@immo1.hu

Kínálatom

 Rónai Krisztina vagyok, az Immo1 Ingatlanközvetítő hálózat tagja, a paksi iroda vezetője.

Szeretem a változatosságot,  ebben a szakmában nincs két egyforma nap,

mint ahogy nincs két egyforma ügyfél sem.

Célom, hogy ebben a környezetben még magasabb szinten, a személyes jó kapcsolat megőrzése mellett,

precízen és professzionálisan elégítsem minden ügyfél egyedi igényét.

Remélem, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim sorában üdvözölhetem! 

Forduljon hozzám bizalommal! 

Rónai Krisztina

 

Ügyfelek visszajelzése az együttműködésünkről:

"Az elmúlt időszakban családon belül történt néhány ingatlan vétel és eladás,- így sikerült „némi fogalomra” szert tenni az ingatlanközvetítők munkájára, hozzáállásukra, szakmai felkészültségére, segítő készségükre, és elérhetőségükre.
Ezek alapján bátran ki merem mondani, hogy az Ön és kollégáinak a hozzáállása, segítőkészsége, rugalmassága számomra nagyon pozitív benyomást tett.
Önök folyamatosan tájékoztattak az ingatlan értékesítése során bekövetkezett eseményekkel kapcsolatban, nem nekem kellett zaklatni magukat, ha kérdésem merült fel valamivel kapcsolatban Önöket gyorsan el tudtam érni, és készségesen tájékoztattak. Ha személyes találkozóra volt szükség Önök roppant rugalmasak voltak ezen a téren is."

 

"Professzionális, kiemelkedő szakmai színvonalat képviselő társaságot ismertem meg. Gyors, pontos ügyintézés, tanácsadás, felvilágosítás, mindez nagyfokú kedvességgel párosítva :) Bárkinek szívesen ajánlom, és ajánlani fogom, aki ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni." Heni

 

" Nagyon kellemes, jó benyomást keltettél bennünk. Mi még nem dolgoztunk, találkoztunk ingatlanközvetítővel. Nagyon korrekt, gyors és nagy odafigyeléssel végezted a rád bízott feldatot. Igazán jól tartottad velem, mint ügyféllel a kapcsolatot. Figyeltél, visszacsatoltál és korrekt módon ápoltad a két fél között a kapcsolatot. Nekem különösen jól esett, mert én is ezt teszem az ügyfeleimmel, talán ezért is régóta a partnereim.

Jól esett, hogy én is ezt kaptam Tőled!
 
Mindenkinek nyudodt szívvel és meggyőződéssel tudom ajánlani az irodátokat, személyeteket és a munkátokat!
 
Üdvözlettel:
 
Ildikó "

 

"Immo1 Ingatlanközvetítő tevékenységével teljes mértékben meg vagyunk elégedve. A szerződés megkötésétől számított 3 héten belül az ingatlan eladásra került, az ingatlanközvetítő közreműködésével. Munkájuk során mindent pontosan, precízen, gyorsan végeztek. Nagyon megköszönöm munkájukat, mivel én már több tíz éve próbálkozom az ingatlan eladásával különböző hírdetések útján. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a felettébb kedves, pontos, gyors kis csoportot. Köszönettel: F.M "

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!