A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960586

E-mail: poros.emerencia@immo1.hu

Kínálatom

Üdvözlöm!

Pörös Emerencia vagyok az Immo1 belvárosi irodájának kiemelt üzletkötője.

Az ingatlanok szeretete már gyerekkoromban megnyilvánult, dobozokat tapétáztam amelyekből babaházakat csináltam, imádtam a lakberendezési újságokat lapozgatni, később pedig ezeket az ötleteket a saját lakásaimban megvalósítani. Vállalkozóként saját fürdőszoba bemutatótermet vezettem először franchise rendszerben azután önállósodva. Ehhez kapcsolódva jártam lakberendezési képzésre is. A budapesti utcákat járva önfeledten tudtam rácsodálkozni az épületek szépségére,  még egy romos épületben is megláttam milyen csodás lehetett valaha és milyen lehetne egy felújítás után szakértő kezek munkája által.  Az életemet végig kíséri hogy valamit létrehozzak, felépítsek. Több területen is az alapoktól kezdve jutottam el a legmagasabb szintig, az ingatlan szférába pénzügyi, biztosítási szakmából váltottam ahol régió igazgatóként dolgoztam.

 20 éve foglalkozom értékesítéssel szeretek emberekkel foglalkozni, kapcsolatokat teremteni. Szeretek új dolgokat tanulni, fontosnak tartom hogy folyamatosan fejlődjek mind szakmai téren mind a kommunikáció, mind az asszertivitás területén. A vezetésben, értékesítésben szerzett tapasztalataimat kiválóan tudom alkalmazni az ingatlan értékesítési folyamat kapcsán hogy az elsőre egymástól távol lévő vevői és eladói igényeket mindkét fél megelégedésére összehozzam. Jó érzéssel tölt el egy adásvételi szerződés után látni a boldog, elégedett ügyfeleket. Szeretem a változást és ebben a szakmában tetszik hogy nincs két egyforma nap. Imádom az értékesítést, imádom az ingatlanokkal kapcsolatos dolgokat.

Az Immo1 csapatát azért választottam mert úgy érzem az általuk kínált karrier lehetőség összhangban áll a hosszú távú jövőképemmel. Biztosított a folyamatos fejlődés és a kiemelkedő szakmai tudás. Újra az alapoktól kezdtem és újra a legmagasabb szintig akarok eljutni.

Remélem, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim sorában üdvözölhetem! 

Forduljon hozzám bizalommal! 

Pörös Emerencia

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!