A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960574

E-mail: orosz.kata@immo1.hu

Kínálatom

Orosz Kata –Ingatlan értékesítő- A sikeres és korrekt Immo1 csapat tagja vagyok.

Solymáron élek, ahol otthonomat a rend, a nyugalom és a szép környezet jellemzi.

Szeretem ezt a munkát és azt, hogy segíthetek az embereknek megldani az ingatlanokkal kapcsolatos kéréseit! Közel tíz éves szakmai tapasztalattal és folyamatos minőségi képzésekkel állok rendelkezésre, lelkesen várva a kihívásokat, a szép eredményeket  és azt, hogy idővel a régi és új ügyfelek mosolygós és elégedett üzleti partnerekké váljanak.

Hiszem hogy a hosszú távú jó kapcsolatok alapja a bizalom és a tisztesség.

Várom megtisztelő hívását vagy levelét!

Referenciám:

 

"Már 7-szer költöztünk az életünk folyamán és úgy hozta a sors, hogy néhány évig ingatlanközvetítő iroda tulajdonosa  is voltam, tehát volt szerencsénk elég sok ingatlanközvetítővel megismerkedni.

Kata személyében olyan színvonalú  segítséget kaptunk mind emberileg, mind szakmailag az általunk megvásárolni kívánt ingatlan felkutatásában és később a megállapodás létrehozásában is,  amivel korábban még nem találkoztunk. Figyelmesen meghallgatta az igényeinket, segítő tanácsokkal látott el, de nem próbált befolyásolni. Solymárról nagyon sok információt megosztott velünk, hogy egyáltalán legyen egy kis rálátásunk arra, milyen helyen fogunk élni. A megtekintéseket mindig nagyon pontosan, az időbeosztásunkat maximálisan figyelembe véve, szervezte meg. Az ingatlanokkal kapcsolatban minden esetben jól felkészült volt, nem maradt megválaszolatlan kérdésünk. A végső döntésünk meghozatalában is hatékonyan a segítségünkre volt. Közreműködött az adás-vételi megállapodás létrehozásában is, amely során véleményem szerint, mind az eladó, mind a vevő szempontjait egyaránt figyelembe vette. Összegezve, mindenkinek ajánlani tudom Kata személyét, aki szeretné, hogy egy ilyen fontos kérdésben, mint egy új ingatlan megvásárlása, az elejétől a végéig „jó kezekben” legyen. "  / Papp Andrea/

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!