A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960581

E-mail: nyul.eszter@immo1.hu

Kínálatom

Nyúl Eszter vagyok, az Immo1 József körúti irodájának üzletkötője. 

2017-ben csatlakoztam a csapathoz és nap mint nap azt tapasztalom, hogy a legjobb helyre kerültem, rendkívül tapasztalt és naprakész kollégákkal büszkélkedhetem és nagyon örülök, hogy a "A minőség számít" szlogen itt nem csak egy marketingfogás, hanem maga a valóság. Sajnos az ingatlanszakma az elmúlt évek során komoly bizalomvesztésen esett át és ezért én minden erőmmel és optimizmusommal azon leszek, hogy javítsak a statisztikán. 

Korábban marketingmenedzser és rendezvényszervező voltam, mely gyermekem születésével megszakadt, majd utána úgy éreztem, hogy új területen kell kipróbálnom magam. Az ingatlanpiacot magánemberként is mindig szemmel tartottam, majd a sors úgy hozta, hogy végül ez a szakma választott engem, így komolyan elkezdett érdekelni. Az Immo1 Franchise Hálózathoz is "véletlenül" jutottam el és azóta is hálás vagyok a belém vetett bizalomért.

Üzletkötőként az a cél lebeg a szemem előtt, hogy tökélyre fejlesszem a képességeimet és mind vevői, mind eladói oldalon maximálisan elégedett ügyfelek távozzanak az irodánkból, valamint elmondhassam, hogy én segítettem nekik megtalálni álmaik otthonát, avagy eladni a már meglévőt. 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!