A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960517

E-mail: nemeth.gyula@immo1.hu

Kínálatom

Németh Gyula vagyok, az IMMO1 Veres Pálné utcai irodájának üzletkötője!

 

▷ Mindig is érdekelt az emberekkel való foglalkozás, már az egyetemi évek alatt is magántanárként dolgoztam. Mérnök diplomám megszerzése után egy nagy ingatlanhálózatnál helyezkedtem el, ahol megtanultam a szakmai alapokat és a válság ellenére is sikeres tudtam lenni! Egy idő után úgy éreztem, nem tudok tovább érdemben fejlődni, de az Immo1 vezetőivel történt beszélgetések során kiderült, nem biztos, hogy bennem van a hiba.

▷ A váltás után új oldaláról ismertem meg a szakmát. Az elmúlt 5 évben mind a kollégák, mind a vezetők támogatásának köszönhetően sikerült a legmagasabb szintre fejleszteni szakmai ismereteimet, és egyúttal ügyfeleim elégedettsége is növekedett, ami az ajánlások számában is megmutatkozott. A hálózat folyamatos bővülése alatt sok új kollégának sikerült átadnom az így megszerzett tapasztalatokat, több évig vezetőként is segítettem Kollégáim munkáját!

▷ 2011 óta több mint 100 ingatlan eladásban segédkeztem, lakások, házak és telkek értékesítésében vagy ezek vásárlásához is örömmel nyújtok segítséget!

Köszönöm, hogy elolvasta a bemutatkozómat, remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között tudhatom!

 

Üdvözlettel,

Németh Gyula - profi ingatlanközvetítő

 

 

Végül, engedje meg, hogy két nagyon kedves ügyfelem, lakásvásárlás illetve lakás eladás kapcsán írt véleményét megosszam Önnel:

 

Kedves Gyula!

Szeretném megköszönni a segítségedet! Az elmúlt 4 hónap alatt rengeteg lakást megnéztünk, mindenfélét próbáltak ránk tukmálni, és meggyőzni minket, hogy amit keresünk, az miért nem létezik, illetve, ha létezik is nem a mi pénztárcánknak való. Te voltál az egyetlen, aki azt mondtad, hogy engedjük el a fantáziánkat, és mondjuk el, hogy mit szeretnénk! Másnap elküldted az adatlapját, megnéztük, szerződtünk!!!

Köszönjük!

Üdvözlettel: Bartha Dóra

 

Mindenki életében nagy döntés egy lakás eladása vagy megvétele és sokan úgy gondolják, hogy megy ez önállóan is. Igazuk van, bárkire nem lehet rábízni egy ilyen fontos dolog támogatását. Németh Gyula azonban kivétel, az otthonom eladását sajátosan, de végig nagy szakértelemmel, pontossággal és megbízhatósággal végezte és ami számomra különösen fontos volt, hogy mindezt empátiával tette. Ha újra kellene kezdeni az eladást és a vásárlást biztos, hogy megint az Ő segítségét és támogatását kérném és jószívvel ajánlom mindenkinek, aki hasonló döntés előtt áll. Köszönöm Gyula! :)

Üdv.: Hajni

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!