A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960608

E-mail: nagy.tamas@immo1.hu

Kínálatom

Nagy Tamás vagyok, az Immo1 Franchise, VIII. kerület Palotanegyedi irodájának üzletkötője.

Az ”ingatlanozás” mesterségét immáron közel tíz éve gyakorlom. Tapasztalataimat több magyarországi nagy ingatlanforgalmazó hálózatnál szereztem, de dolgoztam pénzügyi tanácsadói területen is.

Az immo1-ről csupa pozitív gondolat jut csak eszembe, úgy mint: profizmus, odafigyelés, kreativitás, proaktív szemlélet - képzések, életpálya modell, kölcsönös fókuszálás az ügyfelekre mindkét oldalon, kölcsönös bizalom, utolérhetetlen aktivitás- Azt gondolom, ezen erények, tudás anyag minél magasabb, személyes szintű elsajátítása lehet az egyetlen rövidtávú célom.

Azért az Immo1-et választottam, mert itt mindenképpen elképzelhetőnek és megvalósíthatónak tartom azt, hogy minél több jövőbeni ügyfelem úgy gondolja majd, hogy egy korrekt, minden fél részére az elvárásokat felül múló ügylet részese volt, és ezt viszonzásul, újabb ajánlásokkal, referenciákkal is megerősíti.

Kedves leendő, mélyen tisztelt partnerem:

bízom benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleim között tudhatom, és sikeres ügyleteket fogunk lebonyolítani együtt!

 

Tisztelettel,

 

Nagy Tamás

 

Kedeves Ügyfeleim mondták rólam:

Nagyon köszönjük Nagy Tamásnak, az Immo1 Ingatlaniroda munkatársának, illetve a közvetlen kollégáinak a lakásunk eladása során tapasztalt segítőkész, készséges és korrekt hozzáállást!
A Tamással való együttműködés a pár évvel korábbi, más ingatlanirodákkal kapcsolatos negatív élményeket hamar felülírta bennünk a megbízhatóságával, kedvességével, jó kedélyűségével és agilitásával. 
A hirdetés előkészítésekor nagyon ügyesen, igazán jó minőségű, nagyon esztétikus fényképeket készített a lakásról, meglátva a legmegnyerőbb beállítások mellett a művészi pillanatot is. A reklámozáskor, illetve a lakás bemutatásai alkalmával figyelembe vette az ingatlan sajátosságait, mindig figyelt a részletekre. 
A kommunikáció folyamatos volt, figyelemmel kísérte a lakás hirdetése alatt a helyzetet, mi is mindig pontos tájékoztatást kaptunk tőle. Bármikor el tudtuk érni, amikor egyeztetnünk kellett, ill. hamar visszahívott bennünket, ha éppen úgy adódott, hogy nem tudta felvenni a telefont.
Az általa hozott vevőjelöltek zöme már komoly érdeklődőként, rendesen leszűrve érkezett és szeretett lakásunk őközülük végül a létező legkedvesebb vevő tulajdonába került, aki azóta szívvel-lélekkel óvja, amiért külön hálásak vagyunk!
Mindenkinek bátran ajánljuk ezért Nagy Tamást és az Immo1 Ingatlanirodát!
Krisztina és András

 

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!