A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-70-9676177

E-mail: mikola.margit@immo1.hu

Kínálatom

Hétt éve foglalkozom ingatlanértékesítéssel, ebből közel 1,5 évet Budapesten, majd  a Balaton-felvidéken, amely új otthonom lett Budapest után.

Több diplomás, sokoldalú tapasztalattal rendelkező üzletkötő vagyok. Életem meghatározó szakaszában. közel 20 évig a Public Relations  különböző ágaival foglalkoztam.  Egyszer csak teljesen más irányt vett az életem és azon gondolkodtam, hogy mi is lenne az az új tevékenység,   ahol hasznosíthatnám megszerzett tapasztalataimat, és örömmel végezném azt. Sosem gondoltam, hogy ez  az ingatlanértékesítés lesz. Ma már tudom, hogy jó döntést hoztam.

Itt az Immo 1 -nél a profizmus és a minőségi munka a legfontosabb, és ez egyezik az én elvárásommal is. Így a  siker nem maradt el.
A Balaton örök szerelmem, és ímmár az otthonom is. A Balaton-felvidék és a Káli-medence a fő munka területem. Élvezem a munkámat, a vele járó szabadságot és kihívásokat. Jó érzésel tölt el, amikor sikerül a megfelelő nyaralót megtalálni egy-egy családnak. Az elégedett ügyfél pedig újabbakat hoz. 
 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!