A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960556

E-mail: meggyes.anita@immo1.hu

Kínálatom

 

Üdvözlöm!

Meggyes Anita vagyok, az Immo1  érdi-budaörsi irodájának kiemelt üzletkötője.

 Régóta szerettem volna kipróbálni magam az ingatlanszakmában. Úgy gondoltam a maximalizmusom, a munka iránti alázatom, a szorgalmam, az ügyfélközpontúságom, a megbízhatóságom,és legfőképpen a kitartásom miatt, lenne helyem a szakmában.:-)

Véletlenek úgy gondolom nincsenek, ezért inkább a szerencsémnek köszönhetően kerültem az Immo1-hez.

Hogy miért pont Őket választottam?

-tisztességes

-hatékony

-sikeres

-szakmailag maximálisan felkészült

-folyamatos képzéseket biztosít

Célom, hogy Ügyfeleim ingatlannal kapcsolatos problémáit a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjam. Elképzeléseiket minél hamarabb megvalósítsam. Továbbá, hogy az "ingatlanosokkal" szembeni negatív tapasztalatokat megváltoztassam. A tapasztalatok alapján ingatlant eladni, vagy venni, értékesítőn keresztül a leggyorsabb, leghatékonyabb, legbiztonságosabb.

Forduljon hozzám bizalommal, Főként ajánlásból dolgozom, így Budapest egész területén, Pest-megyében is szívesen elvállalom ingatlana értékesítését!

Meggyes Anita

 

 

 

 

 

 

 

Ügyfeleim mondták rólam:

Kedves Anita!

Köszönöm kiváló munkád a lakásom eladásában. Kitartásod, lelkiismeretes munkád, soha nem lankadó optimizmusod nagyon sokat segített a lakáshirdetés 3 hete alatt. Köszönöm, hogy szó szerint minden terhet levettél a vállamról az értékesítés során, és még utána is. Miattad csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam az ingatlanosok munkájával kapcsolatban. 
 
Horváth Cecília
 

 

Kedves Vezetőség!

 
Szeretném Önnel megosztani pár mondatban, az elmúlt hetek eseményeit, amiben nagyon nagy szerepet játszott Meggyes Anita!
Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk a volt férjemmel, hogy eladjuk a közös ingatlanunkat, hogy mindenki új életet kezdhessen.Megírtam a hírdetést, majd feldobtam 3 internetes oldalra.(jófogás,ingatlan.com,ingatlantájoló,) Megbeszéltük a volt férjemmel,hogy egyenlőre nem vonunk be ingatlanközvetítőt. Amint a hírdetés megjelent, millió számra hívtak mindenféle ingatlanirodától. Többek között Anita is hívott, aki nagyon kedves és barátságos volt, és ami a legfontosabb számomra, hogy nem volt TOLAKODÓ!Elmondtam neki ahogy a többi ingatlanosnak is, hogy egyenlőre önerőből szeretnénk megoldani, de azért elmentem a számát,hátha később még szükség lesz rá. Ő csak annyit mondott, hogyha meggondoljuk magunkat, vagy  bármi problémánk vagy kérdésünk van, akkor hívjuk nyugodtan bármikor! Hát ez a bármikor, a múlthéten eljött! Ugyanis a volt férjem, engem megkerülve,megbízott egy ingatlanost! Természetesen a legrosszabb feltételekkel! Végső elkeseredésemben felhívtam az Anitát, akinek mérhetetlen segítőkézségével és tanácsaival, sikerült ebből a szörnyű szerződésből a lehető legjobban kiszállnom! Most ott tartunk, hogy a mai napon PRÉMIUM BIZALOM szerződést kötöttünk egymással!!
Rendkívül segítőkész és lelkiismeretes embert ismertem meg személyében!
Biztos vagyok benne hogy profi módon fogja megoldani az ingatlanom eladását!
 
Kívánom hogy a jövőben sok ilyen elkötelezett, együttmüködő és korrekt dolgozója legyen az IMMO1 Ingatlanirodának!
 
 
Üdvözlettel:
 
Bokros Hajnalka
 

Tisztelt Vezetőség! 

Szeretném megköszönni itt is pár szóban a hálózat, de legfőképpen Meggyes Anita munkáját.

Két hete kértem meg Anitát, segítsen német Barátaimnak, Látrányban lévő ingatlanuk eladásában.

A múlt héten már az adásvételi szerződés is megvolt, barátaim elégedetten érkeztek haza Németországba!

Sok sikert, és sok ilyen munkatársat kívánok!

Judit                                           

 

 

-

Drága Anita! Nem győzöm elégszer megköszönni, tehát itt is, így is szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam mennyire hálás vagyok a gyors, precíz, tökéletes munkádért! Az egy dolog, hogy kevesebb idő alatt sikerült eladnod a lakasomat,mint amit megbeszéltünk es amit vartam, de az hozzáállas es szakmai tudas amit Te képviselsz, az tanitando lenne! Köszönöm ismet es gratulalok! Tovabbi sok sikert,ami persze nem kerdes :) millio puszi????

 

 

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!