A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960576

E-mail: krasznai.david@immo1.hu

Kínálatom

 

Üdvözlöm!

Krasznai Dávid vagyok, az Immo1 Ingatlan üzletkötője.

Tanulmányaimat Békéscsabán kezdtem, majd a gazdasági és mérnöki diplomámat a Szegedi Tudomány Egyetem Mérnöki karán szereztem.

Több éves értékesítői tapasztalatomat piacvezető multinacionális cégeknél tökéletesíthettem, ahol megtanultam, hogy sok munkával, alázattal és kitartással mindenki elérheti a kitűzött céljait.

Mi itt az Immo1-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden Ügyfelünk elégedetten és mosolyogva csapjon a kezünkbe egy-egy sikeres értékesítés után, mert nálunk a MINŐSÉG nem egy elcsépelt szó, hanem a hitvallásunk.

„Csak akkor teljesedünk ki igazán, ha valami olyasmit csinálunk, amiről tudjuk, hogy jobbá fogja tenni mások életet.”

„A győztes: minden problémára talál megoldást. „

Üdvözlettel:

Krasznai Dávid

alább egy két vélemény amit rólam írtak:

 „Az üzletkötő munkájával teljesen elégedett voltam. Mindenben segített, készséges volt, mindig elérhető volt, illetve azonnal visszahívott, ha kerestem. A többi ingatlanirodával ellentétben sosem kellett új időpontra tennünk egy találkozást, ha az meg volt beszélve.

Szívesen veszem igénybe máskor is az iroda szolgáltatásait, ha olyan helyzetbe kerülök. Ebben az esetben először Krasznai Dávidot fogom felkeresni.”
-Dömötör Richárd, Budapest-

"Kedves Dávid!

A közös munkát szeretném megköszönni! Ami másnak 8 hónap nem ment, neked 2 hét alatt sikerült.
Érződött, hogy könnyedén viszed véghez a dolgaidat és magabiztos vagy.
Szívből köszönöm, hogy így odafigyelsz az Ügyfelekre, ahogy ezt velem is tetted!
Korrekt, megbízható, türelmes, céltudatos, intelligens személyként ismertelek meg, így már többször ajánlottalak és foglak is!

Mégegyszer köszönöm!

Üdv:
Erdélyi Mária"

„Szeretnék gratulálni Önöknek kiváló üzletkötőjükhöz Krasznai Dávidhoz!

Mindenben segítségünkre volt. Önállóan, diplomatikusan, kedvesen még a ház lakóival is kapcsolatot teremtett, ahol az eladó lakás volt. Széleskörűen tájékozódott és tájékoztatott mindenről. Ajánlom másoknak is.”
-Harmati Piroska, Budapest-

Kedves Dávid!

Szeretném megköszönni a sok segítséget a lakásvásárláshoz. A lakás kiválasztásától az adás-vétel létrejöttéig, végig nagy hozzáértéssel és kedvességgel támogattál így végül sikerült lakástulajdonosként kezdenem az új évet.

Az ingatlanközvetítő iroda és a Te munkáddal is nagyon meg voltam elégedve, igazán profi és megbízható csapat vagytok. A jövőben is csak ajánlani foglak benneteket mindenkinek.

Köszönettel:
-Sápi Marica, Budapest-

"Kedves Dávid!
Szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit Öntől kaptam a lakásvásárlás során. Azt gondoltam pedig, hogy ez hosszú hónapokig elhúzódik majd, míg megtaláljuk a megfelelő lakást, és jogilag is rendezzük a dolgot, de nagyon kellemesen csalódtam, és ezt Önnek köszönhetem! Sok sikert kívánok a továbbiakban, és az én ajánlásomra bármikor számíthat"
-Sz.Viktóra, Budapest-

„Ingatlanom eladása során 12 ingatlanossal szerződtem és Dávid messze kiemelkedett a mezőnyből. Mindenben segített, Ő hozta a legtöbb ügyfelet, még a banki papírok intézését is magára vállalta és 1 hónapon belül korrekt vevőt talált a lakásunkra. Hozzáértő, precíz munkát végzett, mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, hogy Őt válassza, ha ingatlan adásvételről van szó.”
-K.Mihály, Budapest

„Udvarias, tisztelettudó, felkészült, rugalmas, készséges, kompromisszum képes, mindkét fél érdekeit figyelembe vevő. Kapcsolattartása példamutató. Minden megkeresésre rövid időn belül reagál.”
-F.Katalin, Szentendre-

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!