A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960588

E-mail: kilin.gyongyi@immo1.hu

Kínálatom

Üdvözlöm!

Kilin Gyöngyi vagyok az Immo1 Almássy téri irodájának tanácsadója, üzletkötője.

Az Immo1-hez 2015 őszén csatlakoztam, azzal a szándékkal, hogy az ingatlanpiacon megszerzett tapasztalataim mellett, a szakma iránti elkötelezettségemmel, és az ügyfelek iránt érzett tiszteletemmel segítsem a hozzám forduló érdeklődőket.

Hiszem, hogy sokszor egy élet munkája fekszik egy-egy eladott vagy megvásárolt ingatlanban, így ügyfeleim "minden rezdülése" fontos számomra.

Az ügyletek, vagy ingatlanok mögött emberek állnak, akiknek igyekszem a tudásom legjavát nyújtani, hiszen az ügyfelek elégedettsége, minden résztvevő fél számára a sikert jelenti!

Az elmúlt 6 évben befektetői oldalon is kamatoztattam tudásomat, így jó pár ingatlan felújításának menedzselésében, értékesítésében, majd az újabb vásárlások bonyolításában vettem részt.

Ezt a tudást felhasználva igyekszem megérteni az ügyfelek igényeit, és a maximumot kihozni elképzeléseikből!

 

Az ingatlanos szakmát megelőzően főleg a kereskedelem területén dolgoztam, ahol többek között egy neves pénzintézet hűségprogramját is működtettem, irányítottam több éven keresztül.

Azonban e tevékenység mellett sem adtam fel saját szépségipari vállalkozásomat, mely akkor már 18 éves múltra tekintett vissza, ahol én is nap, mint nap megtapasztalhattam, hogy mind a szakmai munkában, mind az üzleti életben az egyik legfontosabb szempont az emberekkel való bánásmód.

Ez utóbbi gondolat jegyében szervezem munkámat, mindennapjaimat, hiszen ebben a rohanó világban csak azok lehetnek sikeresek, akik ismerik, szeretik és törődnek is ügyfeleikkel!  

Ha megoldást keres ingatlan ügyeire, hívjon bizalommal!

 

Ügyfeleim mondták Rólam:

Kedves Leendő Ügyfelek!

Egy "véletlen" folytán kerültem az eladó lakásommal Gyöngyihez - ismerős ajánlása alapján. Már az első beszélgetésünk alkalmával szimpatikusnak találtam, kedves, közvetlen, és energikus személyiségét.
Véleményem szerint egy igazi ingatlanos szívből, és hittel végzi munkáját. Gyöngyi pontosan ilyen. Neki ez nem csak munka, hanem hobby és pszichológia egyben.
Valószínüleg érezte bizonytalanságomat, mert már az első alkalommal biztosított róla, hogy ingatlanomat sajátjaként kezeli, és a legjobb árat alkudja ki nekem, Ekkor még valószínüleg maga sem hitt benne, hogy lakásom ilyen gyorsan és jó áron gazdára talál majd, de így lett. Jó érzés volt tapasztalni, hogy mindeközben nem a gyors siker motiváltata, hanem a számomra lehetséges legjobb megoldás.
Hálásan köszönök neki minden tanácsot, szakmai felkészültséget, és tiszta szeretetet, mely csodákat tett.
Keressék bátran, a legprofibb és legkedvesebb tanácsadót!

Üdvözlettel: Mariann

 

Gyöngyi!

Nagyon köszönöm a hathatós és gyors értékesítést. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan, azaz két hónap alatt aláírjuk az adásvételi szerződést.

Szívesen fordulok hozzád ismét majd ingatlan-értékesítés ügyében.

Dávid

 

Gyöngyi,

following a successful completion of the deal, you have so professionally managed over past few months, I’d like to share my compliments with wider pool of people as strongest recommendation to trust and benefit from your professional support. It was remarkable to witness how you handle all aspects of the sale, including proper market positioning, amazing photo and info review, outlining key features of the property and effectively using variety of tools and markets. It was a rewarding experience to see how you manage client relations with potential buyers and make sure, only those have further access, who have demonstrated a real credibility and desire for the property you handle. Your focus on delivery, readiness to perform an extra mile and professional readiness to meet both parties' needs have made a deal a success and joyful experience. I shall admit that looking at the market timing, size of the property and value proposition, you nicely positioned it to meet the next buyer’s needs. You have not only done well during pre-sale and sales, but also have been very kind to support at post-sale stage, making sure that all involved feel satisfied and happy. Your positive attitude throughout the process was like a ‘lamp’ of lighthouse for us, which guided effectively in completing this transaction. I would like to thank you for your enormous efforts and wish you many more successful deals in years to come. In this process, we gained not only a professional real estate partner, but a sincere and beautiful friend too!

Ibrahim Ismayilov

 

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!