A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-70-4427050

E-mail: kerezsy.kinga@immo1.hu

Kínálatom

Kerezsy Kinga vagyok közlekedési építő mérnök az eredeti végzettségem, alkalmam volt magam kipróbálni több területen, az értékesítést még 1995-ben elkezdtem, akkor távközlési területen. Az értékesítés számomra nemcsak az üzletről és pénzkeresésről szól, hanem az emberekkel való foglalkozásról első sorban.

Könnyen teremtek kapcsolatot, így nem nehéz a közös nevezőt megtalálni az emberekkel. 2009 -ben kezdtem az ingatlanozással foglalkozni, és minden nehézség ellenére alig három hónap alatt kerestem is vele.  Sok a kihívás, soha nincs két egyforma ügylet.

5 évig egy másik hálózatban dolgoztam és megtanultam (legalábbis azt hittem) mindent, amit erről a szakmáról tudni kell, DE 2014-ben egy fejvadász megtalált az önéletrajzom egy álláskereső portálon, kisebb unszolásra elhívott egy állás interjúra. Nem bántam meg, hogy akkor igent mondtam mióta itt vagyok, folyton tanulok és fejlődöm, úgy érzem, egyre sikeresebb vagyok, ami ettől is fontosabb a folyamatos fejlődés és változás segít abban, hogy még sikeresebb legyek.

A legfontosabb számomra, hogy elégedett ügyfeleim legyenek, mert hiszem, hogy hosszú távon ez visz előre. Minden ügyből tanulok valamit, ami a következő ügyletet könnyebbé teszi.

Rólam mondták:

Kedves Kinga! Köszönjük az ingatlan eladásával történő tevékenységét, korrekt hozzáállását, segítő készségét és a  szerződésben foglaltak gyors, szakszerű intézését.  öszönettel:  

                                        Máyerné  Adametz Zsuzsa  Adametz Gyula

 

Kedves Kinga! Fogadd köszönetemet ingatlan eladásunkban való részvételedért. Munkád gyors, precíz, kiszámítható, pontos es megbízható volt a kezdetektől a végéig. Emberi hozzáállásod is tisztességes, alázatos ám mégis jó értelemben követelő, hiszen ezek szükségesek ahhoz, hogy gördülékeny és pontos legyen a munka.

Tisztelettel

Bács Rita

Kedves Kinga! Már az első találkozáskor jó benyomást tett rám, határozottságával, szakmai kompetenciájával. Az ingatlan piac labilissá válása ellenére viszonylag jó áron sikerült értékesítenie ingatlanunkat. Kérdéseinkre mindig korrekt válaszokat kaptunk. Az ügyintézés gyors és szakszerű volt. Tisztelettel

Demény Éva

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!