A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960547

E-mail: kelemen.marianna@immo1.hu

Kínálatom

Üdvözlöm!

 

Kelemen Marianna vagyok, az Immo1 Franchise Hálózat Paksi irodájának üzletkötője.

Az Immo1 Ingatlanközvetítő Irodát nemrég fedeztem fel és e minőség rögtön elnyerte tetszésemet. Mindig is fontos volt számomra az embereknek való segítségnyújtás,  és most e lendületes, eredményes és szakmailag felkészült csapat tagjaként szeretnék részt venni ingatlannal kapcsolatos ügyeinek, megoldásában!  Célul tűztem ki, hogy képességeimmel,  emberi kapcsolati tőkémmel, és az Immo1 szakmailag profi háttérrével, az Ön legnagyobb megelégedésére, sikeres ingatlan adásvételt tudjunk létrehozni!

Immo1- a minőség számít!

 

Ezt most kaptam:)

Kedves Marianna!

A szolgáltatással, amit nyújtottál/nyújtottatok Krisztinával egyértelműen és maximálisan elégedett vagyok. A szerződéskötéskor kicsit bizonytalan voltam, hiszen annyi rosszat lehet hallani manapság. Mindenféle társaságok alakulnak azért, hogy embereket becsapjanak, megrövidítsenek. Mivel nem ismertük egymást természetes - azt gondolom- hogy az ember kicsit zárkózottabb, óvatosabb. Ezt a félelmemet nagyon gyorsan segítettél oldani azzal, hogy minden, amiben megegyeztünk pontosan úgy haladt,ahogy ígérted. Minden lépést előre elmondtál, tájékoztattál a következő lépésekről.  Krisztina szebb képeket készített a lakásról, mint amilyen az valójában! Megkíméltetek attól, hogy a bámészkodók lekicsinylő megjegyzéseit hallgatnom kelljen. Az ingatlan értékesítésem úgy nézett ki, mint a menő amerikai filmekben. Az ingatlanos magához vette a kulcsot és hordta-vitte az érdeklődőket. Segítettél az eligazodásban, hogy melyik vevő lenne  a legkedvezőbb és egészen a kulcs átadásáig fogtad a kezem. (remélem így lesz) Egyszóval mindenkinek jó szívvel foglak ajánlani, mert igazán szuper és minőségi szolgáltatásban volt részem Általatok, amiért nagyon hálás vagyok!! Köszönet érte!

Ági

2018.06.05

Néhány héttel ezelőtt lakást kerestünk Pakson a lányunknak. Ennek kapcsán több ingatlanos céggel is beszéltünk, de nekünk az önök cége volt a legszimpatikusabb, így önöknek adtunk megbízást.

Kapcsolattartónak Kelemen Marianna lett kijelölve, ami jó választásnak bizonyult, mivel Marianna rendkívül felkészült és tájékozott volt a megtekintett lakásokkal kapcsolatban, minden kérdésünkre tudott válaszolni. Megpróbálta egyszerre a vevő és az eladó érdekeit is figyelembe venni, ami ingatlan adásvételnél nem is olyan egyszerű.

Összességében elmondható, hogy a Marianna munkájával meg voltunk elégedve és jó szívvel tudom ajánlani az ismerőseimnek is.

D. Károly Paks

2018. 06. 04

"Marianna kiemelkedően segítőkész volt az egész folyamat alatt, ami nagyban megkönnyítette, hogy sikerrel zárjuk az ingatlan-projektünket. Este, munkaidőn túl is rendszeresen rendelkezésünkre állt, több alkalommal megmutatta az általunk kiszemelt lakást és kérdéseinket/kéréseinket minden alkalommal készségesen továbbította az eladó felé. Ezúton is köszönjük a segítségét, melynek köszönhetően, családunk legújabb tagja már az új otthonunkba érkezhet meg."

 

W. Gábor 2018. 06. 12

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!