A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960570

E-mail: jona.peter@immo1.hu

Kínálatom

Üdvözlöm!
Jóna Péter vagyok, az Immo1 Elit üzletkötője.
 
Az ingatlanokkal való szerelmem hosszú évekre nyúlik vissza.
Az első befektetési ingatlanomat 2009-ben, még hitelközvetítő koromban vásároltam, ahol egyre több ingatlanossal dolgoztam együtt, így lehetőségem nyílt belelátni a szakma szépségeibe.
 
A következő években mélyebben megismertem Budapest belvárosát a befektetőimmel való együttműködésem kapcsán, és ebben az időben már egyre többször kértek fel ismerősök is hogy segítsek eladni a lakásukat vagy éppen találjuk meg álmaik otthonát.
 
Ez alatt az idő alatt sokat tanultam a szakmáról, akár külföldi ingatlanbefektetők tréningjein is, miközben munkám során a vásárlókat képviseltem megismerve a piac másik oldalát is.
 
Az Immo1 csapatával a kezdetektől együtt dolgozom, s mivel folyamatosan bizonyították a szakmai rátermettségüket, most már egy hajóban evezünk, hogy az eladóknak is a legjobbat tudjam kínálni!
 
 
 
Ügyfeleim mondták rólam:
 
Szia Peti!
 
Ezúton küldöm a véleményemet, ajánlásomat a lakáskereséssel kapcsolatos közös munkánkról.
 
Nagyon köszönöm az idődet, türelmedet, szorgalmadat, pozitív szemléletedet, szakértelmedet, amellyel segítettél nekem a lakáskeresésben. Nagyon szívesen dolgoztam veled, mert mindig is a hatékonyságra törekedtél, és nem néztünk meg olyan lakásokat, amelyek eleve nem jöttek szóba.Csak olyan lakásokba vittél, amelyekről előre tudtad, hogy tetszeni fognak nekem. Együttműködésünk elején megbeszéltük, hogy milyen elképzeléseim vannak, és minden általad ajánlott lakás megfelelt ezeknek a szempontoknak. Ennek nagyon örültem, mert nem pazaroltuk az időnket olyanokra, amelyek nem illettek bele az érdeklődési körömbe. 
 
Mivel a munkám mellett egyszerűen nem tudtam megtenni, hogy napi több órát telefonáljak, és lakásmegtekintéseket szervezzek, elmondhatatlan segítség volt, hogy te minden megtekintést a kezedben tartottál, leszerveztél, nekem már csak oda kellett menni a helyszínre. 
 
A lakáskeresés során Budapestnek olyan kerületeit ismertem meg, ahol előtte nem tudtam elképzelni, hogy előfordulnak olyan lakások, amilyet én kerestem. Az elején nagyon ragaszkodtam 2 kerülethez, de hálás vagyok, hogy ajánlottál nekem olyan városrészeket is, ahol korábban nem igazán voltam ismerős, mégis szép, nyugodt, biztonságos környékek. 
 
Nagyon hálás vagyok, hogy amikor egy-egy lakás komolyan elkezdett érdekelni, utána néztél minden körülménynek, és mindenről tájékoztattál olyan eset kapcsán is, ahol az adás-vétel nem volt a legegyszerűbb. Korábbi munkatapasztalatodnak köszönhetően a hitelezés témakörében is otthon vagy, ami szerintem nagyon fontos ebben a munkakörben.
 
Külön köszönöm a kifogyhatatlan pozitív, konstruktív hozzáállásodat is, amelyre az együttműködésünk során mindig számíthattam.
 
Miután megtaláltad a számomra tökéletes lakást, amelyben minden együtt van, amit elképzeltem, az adásvételi szerződést intéző ügyvéd kiválasztásában is tudtál tanácsot adni. Végül az általad ajánlott ügyvédet választottam, és nagyon elégedett vagyok az ő munkájával is.
 
Nagyon örülök, hogy együtt dolgoztunk! KÖSZÖNÖM!
 
 
Egyébként holnap vagy holnap után folyósítja a bank a hitelt, legkésőbb hétfőn meg is érkezik az eladóknak. 1 héten belül átadás-átvétel lesz. Azért majd írok, mikor már rátettem a kulcsokat a virágos kulcstartómra. ;) Életem egyik legszebb pillanata lesz. 
 
Legyen szép napod!! :)
Üdv:
Tündi

 

----------

 

Kedves Péter!
A gratuláció téged illet! Nagyon kedves és korrekt embert ismertem meg a személyedben, és mindkét  adás-vétel gyorsan és gördülékenyen zajlott, példaértékűnek is mondhatnám. Maximálisan elégedett vagyok a munkáddal, hozzáállásoddal, és nagyon sok sikert kívánok neked a jövőben.
   Bocsóné Róza Éva
                                                                                                egy elégedett eladó és vevő :)
 
 
----------
Szia Péter!
Megvan, és gyönyörű!!! Mindannyian nagyon boldogok vagyunk hogy miénk ez a gyöngyszem! Választ kaptam az ügyvéd úrtól is, valóban mérséklődik az illeték összege. Neked pedig hatalmas köszönet ismét a segítségért, mert sokkal többet tettél annál, mint ami elvárható lenne. Nagyszerű ember vagy. További szép sikereket kívánok neked!
                                                                                        Éva :))

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!