A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960567

E-mail: gyorgye.malvina@immo1.hu

Kínálatom

 

Üdvözlöm!
Györgye Malvina vagyok, az Immo1 Franchise Hálózat Paksi Irodájának üzletkötője.
A jövőben az ingatlan értékesítése során, a pozitív hozzáállást a korrekt, emberbarát ügyintézést tartom fontosnak.Biztos vagyok benne, hogy az Immo1 sikeres és szakmailag elismert hátterével, segíteni tudom az önök ingatlan ügyeinek megoldását.

Keressen bizalommal!

 

Kedves Malvina!

Szeretném megköszönni az ingatlan értékesítése során nyújtott szakszerű segítségét! Nem gondoltam volna, hogy mekkora terhet vesz le majd rólam és mennyi időt spórol meg nekem.  Köszönöm a naprakész információnyújtást és folyamatos tájékoztatást az ingatlan értékesítésének folyamatáról.

 Minden jót kívánok a jövőben!

Üdv: Ilona

2019. 09.16.

 

 

Üdv: Malvina!

Az Immo1 Ingatlanközvetítésével kapcsolatos elégedettségemet szeretném megosztani önnel és kollégáival. Köszönet, hogy alkalmazkodtak a nem egyszerű időbeosztásomhoz a szerződéskötés és fényképezés során. Nem bántam meg, hogy az Immo1-re bíztam az ingatlan eladásomat. Hálás köszönet a gyors eladásért, nem gondoltam volna, hogy kevesebb, mint két hónapon belül már az ügyvédnél írjuk a szerződést!

István

2019.10.04.

 

Szia, Malvina!  Szeretném megköszönni a ház vásárlása során nyújtott szakmai segítséget, nagyon fontos volt a családom számára a gyors házvásárlás és az ehhez szükséges gyors hitel ügyintézés! Nagyon hálás vagyok neked és az Immo1 Irodának a gyors segítségért, a csapatotok tejes összhangban és precízen oldotta meg a családi ház megtalálását és megvételét is!

Minden jót kívánok!

Kriszti

2019.10.18.

Én és a párom nagyon meg vagyunk elégedve Malvina munkájával kapcsolatban! Egy segítőkész hölgyet ismerhettünk meg személyében, a szakmai tudása minden felmerülő kérdésre, problémára megoldást biztosított, a lakásunk eladása során! Remélem, hogy a jövőben még tudunk együtt dolgozni ingatlan adás-vétel kapcsán.

Üdvözlettel:  Győrfiék

2019.11.06.

 

Üdvözlet! Egy ismerősöm ajánlotta az Immo1 ingatlan irodát és nekem sem okoztak csalódást! Ők alkalmazkodtak hozzám és nem nekem kellet, átszerveznem az időbeosztásomat, amiért ezúton is nagyon hálás vagyok! Mindenről pontos tájékoztatást kaptam így semmiféle probléma nem merült fel az eladás kapcsán. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Immo1-et!

Üdv: Nyári Angéla

2019.11.18.

 

 

 

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!