A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960671

E-mail: csendom.zsuzsanna@immo1.hu

Kínálatom

 Tisztelt Érdeklődők!

Csendom Zsuzsanna vagyok, az Immo1 cégcsoport miskolci Franchise Hálózat irodájának értékesítési és befektetési tanácsadója.

Az elmúlt 10 év értékesítési pályafutásomnak köszönhetően kellő szakmai tapasztalathoz jutottam, melyet még mai napig örömmel kamatoztatok.

A napról-napra változó piaci és gazdasági változások ismeretével, valamint ügyfeleim elégedett és pozitív visszajelzései alapján, a bizalmuk azonnali elnyeréséhez szükséges empátiával rendelkezem. Mindez manapság elengedhetetlen a sikeres együttműködéshez, az eladói és a vásárlói oldalról egyaránt.

 

Tevékenységem nem merül ki egy ingatlan adás-vétel lebonyolítását követően. 

Készséggel állok rendelkezésükre, gazdasági és pénzügyi szolgáltatásainkkal is a teljesség igénye nélkül:

albérlet kereslet-kínálat, jogi képviselet, értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jelzálog vagy babaváró hitel, CSOK, kamattámogatott v. személyi hitel, optimális bankszámla, vállalati számla és hitel, lakástakarékpénztár, befektetési alapok, állampapír, unit link típusú befektetés, nyugdíjcélú megtakarítás, életbiztosítás, egészségbiztosítás, vagyon- és lakásbiztosítás, kötelező - és casco biztosítás, felelősség- és utasbiztosítás, kisállat biztosítás

Számomra, az Ön elképzeléseinek a sikeres megvalósítása mellett, a megtisztelő bizalmának és elégedettségének az elérése a legfontosabb feladat.

 

Sajnos a kereslet és a kínálat sosem lesz egyensúlyban, ezért bízza ezt a megfelelő szaktudással rendelkező tanácsadókra. Mi mindig megtaláljuk az arany középutat.

 

Ha erre Ön is alkalmasnak tart, úgy várom megtisztelő jelentkezését! 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!