A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960573

E-mail: berta.peter@immo1.hu

Kínálatom

Berta Péter vagyok, az IMMO1 szigethalmi irodájában dolgozom.

 2009 óta élek a Csepel szigeten, ezért nagy helyismerettel rendelkezem. Ekkor kezdtem el dolgozni egy nagyobb ingatlanközvető hálózatnál, ahol megtanultam a szakma alapjait. Később elvégeztem a szakmához tartozó iskolát és 2018-ban a Szigetszentmiklóson megnyílt Immo1 Franchise hálózat új irodájának csapatához csatlakoztam. Az Immo1 értékeivel és elvárásaival én is teljes mértékben tudtam azonosulni, mivel nekünk nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Az ügyfelekre figyelünk és azok igényeire. Számomra minden adás-vétel fontos, mindegyik kicsit más, amiből lehet tanulni valami újat. Sokan gondolják, hogy majd maguk értékesítik az ingatlanukat, de sokszor kiderül, hogy ez mégsem olyan egyszerű. Ezért érdemes szakemberre bízni az eladást, mert nálunk válogatott üzletkötők vannak, profi hitel ügyintézőkkel és ingatlan jogásszal dolgozunk, akik garantálják a sikeres gondtalan adás-vétel ügyintézését.

Ha ön is biztonságba szeretné tudni az otthonának adás-vételét, keressen bizalommal, mert nálunk jó és szakértő kezekre talál.

Üdvözlettel, Berta Péter

 

"Dolgozz keményen, csendben, és hagyd, hogy a sikered beszéljen helyetted!"
Frank Ocean

 

Az ügyfeleim így értékelték a munkámat:

 

"Azt tapasztaltam, hogy az eladókkal korrekt, jó az Ön kapcsolat tartása , és velem is hasonlóan járt el mindvégig. Tájékozott volt a házzal , és a körülményekkel kapcsolatban is napra kész. 

Bármikor hívtam Önt, mindig rendelkezésemre állt. Precízen ,korrekten figyelt az eladókra, és rám is. Gyorsan megszervezett minden találkozót, és hivatalos dolgot is . 
Úgy érzem, Ön jól és hozzáértően végzi a munkáját és és nem tévedek, ha azt mondom, hogy szereti is .
Külön köszönöm , hogy ajánlotta Dr .Széll Attila Ügyvéd Urat, megnyugtató volt tapasztalni, hogy valóban profi a szakmában."
 
Tisztelettel: G.A. Margit

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!