A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Eladó lakás, Operához közel

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1066 Budapest VI. kerület

Budapesten a 6.kerületben Az Operaház szomszédságában egy 2 emeletes társasház II. emeletén eladó egy 20 nm-es 1 szobás+ galériás lakás.
Az ingatlan frissen felújitott,A nappali laminált parkettás, az előszoba és a vizes helyiségek járólaposak. A falak gletteltek. A bejárati ajtó kilett cserélve 4 ponton zárodóra.
A konyha teljes új butorzatott kapott,és itt lett kialakitva a mosógép kiállása. a fürdőszoba új akrilkádat és burkolatot kapott.
A teljes elektromos hálozat át lett húva rézre és a biztositék tábla is kilett cserélve.
A lakás jelemzője letisztult minimalista stilus hangulatvilágitással és álmenyezettel kialakítva.
A beépített bútorzat a vételár részét képezi.
Tehermentes 1/1 tulajdon.
Közlekedés kiváló, a háztól 4 perc sétára van az Operaház,5 perc sétára pedig a Bajcsy-Zsilinszky út amely az M1-es,M2,M3-as érinti.
A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek !

Finanszírozás:
Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Property „Four” You Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Property „Four” You Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 20 m2
Eladási ár 19 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás kelet

Helyiséglista

Amerikai konyha 15 m2
Fürdőszoba 7 m2
Ingatlan eladási ár
19 500 000 Ft
54 498
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!