A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Ügyes befektetés a belvárosban!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1088 Budapest VIII. kerület

Eladó sorba került ez a 91 négyzetméteres, jelenleg 3 szobás (4 szobássá vagy 2 lakássá is alakítható), étkezős konyhás, külön wc-s magasföldszinti, utcai lakás egy rendezett házban saját tárolóval (8nm), műhellyel (16nm) és pincével.Pár perc sétára vagyunk a Múzeum kerttől vagy másik irányban a nyüzsgő belvárostól, így lehetőségünk van akár pihenni, sétálgatni vagy egy jó kávézó-étterem teraszán megpihenni.

A lakás remek elrendezésű, jelenleg egy tágas hallba érkezünk ahonnan jobbra a konyha és kamra nyílik, illetve a fürdő és a wc.
Mindhárom utóbbinak a tágas lichthofra van ablaka, a konyhának pedig az udvar felé.
Szemben a nappalit találjuk két oldalán a hálószobákkal, mindhárom helyiség a nyugati fekvés miatt délután napfény árban úszik.

Jelen állapotában is egy nagyon kényelmes családi otthon.
Később azonban az igényeknek megfelelően remekül át is alakítható:
- a hall akár az étkezős konyha szerepét is átveheti később, így már 4 szobánk lesz, a konyhából kialakított pedig egy saját fürdőszobát is kaphat
- hasonló módon akár két külön bejáratú lakás is kialakítható belőle (ezt az alaprajzon az eltérő színekkel jelöltük is), amik akár külön is értékesíthetőek mivel a lakás két helyrajzi számon helyezkedik el.

A lakáshoz tartozik mellette egy 8 négyzetméteres saját tároló és egy 25 négyzetméteres műhely is a klasszikus pincerekesz mellett.

Elsős sorban azoknak ajánlom akik biztonságban szeretnék tudni a pénzüket, akár otthonuknak akár befektetésnek képzelik el ezt a remek lehetőséget.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 91 m2
Méret tulajdoni lap szerint 115 m2
Eladási ár 74 990 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet magasfszt
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
74 990 000 Ft
185 257
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!