A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Paks-Cseresznyéspuszta határában közel 1 hektáros terület kiadó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

7030 Paks

Paks-Cseresznyéspuszta határában közel 1 hektáros terület kiadó!

A 12.854m2-es területen megtalálható egy 2002-ben épült 200 m2-es raktár található, amely alkalmas nagyméretű gépek, berendezések és egyéb használati eszközök tárolására is. Továbbá megtalálható egyéb épületek 250m2-es istálló és egy kb. 8×12m-es fedett szín, mely gépek tárolására is alkalmas.

A vizet fúrt kút biztosítja. A szennyvíz tárolására 25 m3-es gyűjtő készült. Az áram ellátás kiépítése a bérlő feladata.

A terület és az épületek bérleti díja 600.000.Ft + ÁFA / hónap. A beköltözéshez 2 havi kaució szükséges.

Ideális olyan érdeklődőnek, aki az eredeti elképzelés szerint állattartással kíván foglalkozni, vagy alkalmas lehet továbbá vállalkozások telephelyként történő üzemeltetésre is.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 12854 m2
Kiadási ár 600 000 Ft

Helyiség adatok

További adatok

Emelet földszint
Ingatlan kiadási ár
600 000 Ft
1 666
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!