A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Belvárosi lehetőség!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

Budapest V. kerület

Belvárosi lehetőség!

Eladó, a Belvárosban az Egyetem téren egy 5 emeletes, liftes ház 4.emeletén, 40 m2- -s, 1+félszobás, szeparált konyhás, jóállapotú, gázkonvektoros, alacsony rezsijű, világos lakás.

Az épület, az 1800-as évek végén épült, a klasszikus polgári jegyeket magán viselve.
Két belső udvarral rendelkezik, és valamivel több mint 80 a házban a lakások száma.

Az ingatlan a körfolyosóról nyílik, közvetlenül az első bejárat a lépcsőház felöl.
A tágas előtérből nyílik jobbra a kisebbik szoba, balra pedig a konyha és a nagyobb szoba található. A bejárattal szemben pedig a fürdő lett kialakítva.
A lakás világos, minden helysége ablakos. A rendkívül napfényes lichthóf felöli falazatokba pedig üvegtéglákat építettek be. A remek ötletnek köszönhetően, a legtöbb térbe extra fény jut be.
Az ingatlan jelenlegi állapotában is már befektetés képes, kiadásra alkalmas, azonban a nagyszerű belső elosztása miatt, több alternatív átalakítási lehetőség rejlik benne.
A helységeket gázkonvektor fűti.

A környéken 100 méteres körzetben szinte minden megtalálható. Vendéglátó egységek garmada. Mini és közepes közértek, éjjel-nappali bevásárlási lehetőségek. Múzeumok, kiállítótermek, és kulturális intézmények sokasága, megszámlálhatatlan látnivaló Metró és egyéb felszíni közlekedési eszközök tucatjai elérhetőek 1-2 perc sétával.

Ajánlom a lakást, belváros közepi lokációja miatt, fiataloknak, az egyetem közelsége okán, tanulóknak, de első otthonnak is pazar lehetőség.
Természetesen folyamatos kiadhatóságának köszönhetően befektetésre is nagyszerű alkalom. Jelenleg is bérlő lakja, akivel határozott időre szóló élő szerződés van, így a bevétel már eleve garantált.
Jelenleg is bérlő lakja, akivel határozott időre szóló élő szerződés van, így a bevétel már eleve garantált.


A hirdetésben az alaprajz tájékoztató jellegű, csak közelítőleg méretarányos.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem 
immo1 pont hu per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 40 m2
Eladási ár 40 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Ingatlan eladási ár
40 000 000 Ft
109 586
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!