A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Hatszobás, dupla teraszos Kútvölgyben garázzsal

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1125 Budapest XII. kerület

XII. Kútvölgy csendes zsákutcájában, egy családias lakóközösségű tégla társasház 2. emeletén kínálok eladásra egy 140 nm, HATSZOBÁS, belső kétszintes, DUPLA teraszos, KÉT fürdőszobás lakást GARÁZZSAL és tárolóval.

Az épületet ÁPOLT kert veszi körbe fenyőkkel, zöld gyeppel, kerti paddal, ami a lakók zavartalan pihenését szolgálja. A zárt lépcsőház mindössze 6 lakásnak ad otthont. A napos és növényekkel díszített lépcsőház VIDÁM hangulata sokat elárul az összetartó ELIT budai közösségről. A 2. emeleti séta már magában is élmény!

A biztonsági ajtón belépve FEJEDELMI, járólapos nappali tárul elénk, ahonnan kilépünk a 10 nm TERASZRA. A stabil fa gerendás tető alatt kitekerhető árnyékoló optimalizálja a D tájolású nap sugarait. A tujákkal ékített zöld előkert szemlélése KELLEMES időtöltés egy reggeli kávé társaságában vagy barátokkal egy üveg bort iszogatva a hétvégén.

A teraszajtón belépve balra egy dupla szárnyú ajtón át jutunk a SZEPARÁLT konyhába, ami gáztűzhellyel, mosogatógéppel és kivezetett elszívóval felszerelt és dupla ablakainak köszönhetően keresztül is szellőztethető. Az étkezős konyha másik bejárata egy közlekedő felé nyílik, ahonnan egy tágas kádas fürdőt, külön toalettet és egy háztartási helyiséget találunk bepolcozva.

A bejárati ajtó felé indulva 2 azonos méretű, külön nyíló hálószobát találunk, velük szemben a belső lépcső alatt tároló lett kialakítva. Ezen a 80 nm szinten betörésbiztos ALUMÍNIUM redőnyök kerültek beépítésre, a fűtésről és meleg vízről gáz cirkó radiátorai gondoskodnak.

Stabil és markáns, egyenes lépcsősor vezet a felső szintre. Itt a bruttó (190 cm alatti részeket is számítva) 80 nm területen 2 egész szoba, egy félszoba szintén 10 nm nyitott loggiával valamint fürdő és toalett található. A TÖRÉSÁLLÓ polikarbonát tetővel fedett terasszal szemben található egész szoba tetőablakából Pasarét fényeiben gyönyörködhetünk. A másik egész szoba tetőablaka ELEKTROMOS redőnnyel felszerelt, akárcsak a nappali az alsó szinten.

A nettó (csak 190 cm+) 60 nm felső szint szobái kopásálló padlószőnyeggel fedettek, a meleget PADLÓFŰTÉS szolgáltatja radiátorokkal, amit a három szobában található KLÍMÁVAL is kiegészíthetünk. A fűtés hatékonyságához hozzájárul az alapos hőszigetelés.

A lakás műszakilag FELÚJÍTOTT állapotú; a villanyhálózat réz kábelezésű, 3x16 A, a nyílászárók 4 évesek, az internetet biztosító optikai kábel bejön a lakásba (nem megosztott) 1000 MB / sec sebességet biztosítva. A biztonságról távfelügyeletre kötött RIASZTÓ gondoskodik és lépcsőházi kamera.

A fenntartási költség KEDVEZŐ; a közös költség mindössze 22.000 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot, vízfogyasztást, kertgondozást, lépcsőház világítást, takarítást, szemétszállítást..

A hátsó kertben TÁVIRÁNYÍTÁSOS garázs és méretes tároló tartozik a lakáshoz.

A környéken sétatávolságra található a Japán Követség, a Budapesti NÉMET Óvoda és Iskola és a Kútvölgyi úti játszótér. Tömegközlekedéssel a 155 busz 15 – 20 perc alatt ér a Széll Kálmán térre.

Összességében a fővárosi szmoghatár felett található, ZÖLDÖVEZETI, csendes és tágas élettér, ami D, DNY és ÉK felől is kap napsütést és megbecsült OTTHONA lehet egy többgyermekes családnak, szülőkkel összeköltözőknek vagy otthonról dolgozóknak!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 140 m2
Teraszméret 20 m2
Eladási ár 134 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3+3 fél
Egész szobák száma 3 db
Félszobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás dél
Ingatlan eladási ár
134 900 000 Ft
369 579
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!