A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

KIADÓ Lágymányoson egy napos, másfél szobás, bútorozatlan, gépesített lakás, új ablakokkal, klímával

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1117 Budapest XI. kerület

KIADÓ a XI. kerületben, az Irinyi József utca 28-ban egy felső emeleti, 37 m2-es, eredetileg egyszobás, de másfél szobássá alakított, teakonyhás lakás. A földszint és 8 emeletes, 3 lépcsőházas, liftes, csúsztatott zsalus épületet 1963-ban építették. A kiadó lakás a nyolcadik emeleten van, a lift a 7-ig megy fel. Zárt lépcsőházas. A lakás keleti tájolású. A régi konyhát szobává alakították át, a pici konyhát az előszobában rendezték be. A WC a kádas fürdőszobában van, itt fért el a mosógép is. A belmagasság 270 cm. Most cserélték ki az ablakokat, klímát szereltek be és festettek. A szobák parkettásak. A lakást házközponti kazánról fűtik, egyedi méréssel. Van víz-, gáz- és villanyóra is. A lakás gépesített.

Finanszírozás: a bérbeadó kéthavi kauciót, egy havi bérleti díjat és az első havi átalány rezsit kéri a bérlőtől a bérleti szerződés aláírásakor, beköltözéskor. Egy évre bérelhető.

Környék és közlekedés: a közelben felszállhatunk a 4-es és a 6-os villamosra, több buszra (33, 133E, 6, 918, 153, 154B). A Petőfi hídon átmenve a Boráros térre jutunk. Parkos környék. A 4-es metró és nagyobb bevásárlás miatt érdemes az Újbuda-központig utazni.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Facebook:
https://www.facebook.com/immo1ingatlan

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 37 m2
Kiadási ár 125 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet 8
Tájolás ÉK
Ingatlan kiadási ár
125 000 Ft
346
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!