A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

II. kerületi, azonnal költözhető, erkélyes, csendes

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1025 Budapest II. kerület

Kitűnő Ajánlat!
Kiadó, Budapest II. kerület Vérhalom kiemelt presztízsű részén,a a Vérhalom tértől pár percre, egy nagy erkélyes, csendes kertre néző, azonnal költözhető,lakás! A jó állapotú ingatlan, egy parkosított társasház félemeletén található. Az ingatlan kettő lakóhelyiséggel, gépesített, étkezős konyhával valamint egy zuhanyzós fürdőszobával és külön toalettel rendelkezik. A fűtését gázkonvektor még a meleg víz ellátását bojler biztosítja. A beépített szekrények, gardróbok a tárolásról, még a masszív bejárati ajtó és a ráccsal zárható erkély a biztonságról gondoskodik. Parkolás közterületen lehetséges, amely ingyenes. Az összes rezsi költség átlagosan 30-35e Ft/hó
Kérem a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, a cégünk weboldalán megtalálja az adatkezelési tájékoztatót.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 48 m2
Teraszméret 5.7 m2
Kiadási ár 130 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet félemelet
Tájolás dél
Ingatlan kiadási ár
130 000 Ft
360
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!