A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Mediterrán életérzés Újbudán

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1119 Budapest XI. kerület

XI. Újbuda szívében, az ALEE Bevásárlóközponttól 2 villamosmegállóra, egy kis lakóközösségű, családias, MEDITERRÁN hangulatú lakóépület EMELETÉN vált elérhetővé egy 107 nm, nappali+4 KÜLÖN nyíló hálós, NAPSÜTÖTTE teraszos, ÁLOMOTTHON saját tárolóval és TEREMGARÁZS beállóval.

A 7 – lakásos társasház 1999-ben épült és kialakítását, minőségét, részletekben rejlő gondosságát megértjük, ha tudjuk, hogy 3 lakást a kivitelező saját tágabb családja számára épített. Ennek megfelelően az épület ÁPOLT kerttel rendelkezik és kívül – belül folyamatosan KARBANTARTOTT.

A kertész gondozta előkert után tiszta és letisztult stílusú, zárt lépcsőház vezet a 2. emeletre, ahol mindössze 2 másik lakás kapott otthont. Masszív biztonsági ajtón át lépünk be a lakásba, ami riasztóval is ellátott.

Az előszobából egy POMPÁS étkező konyhás nappali tárul elénk (33.5 nm), aminek BOLTÍVES duplaszárnyú ablakai lombos fákkal övezett, egyirányú, CSENDES utcára néznek. Innen lépünk ki a K tájolású, 6 nm NYITOTT loggiára, ami virágokkal ékesített és egy kényelmes fotelból a napfelkeltében is gyönyörködhetünk.

A teraszról egy második ajtón a konyha felé is bemehetünk a lakásba, ami 6.8 nm és egy praktikus KONYHASZIGET választja el a 6 – személyes étkezőtől. Felszereltsége magában foglalja a kerámialapos Zanussi sütőt, beépített mosogatógépet, a kör alakú mosogatómedencét a fém csepegtetővel és a kivezetett elszívót.

Visszatérve a bejárati ajtóhoz, az előszobából nyílik az 5.1 nm zuhanyzós fürdő, ami toalettel is felszerelt és a mosógép is itt lett beépítve. Szemben esztétikus járólappal burkolt, zárt lépcsősor vezet fel minket a felső szintre.

A keményfa parkettás, elegáns közlekedőből minden szoba és helyiség KÖZVETLENÜL és külön nyílik, továbbá jól átlátható. Bal kéz felől 2 kisebb háló található (6.8 nm és 7.2 nm a 190 cm-nél magasabb méretük, a teljes területük 10.2 nm és 9.7 nm). Ideálisak gyerek hálóként, vendégszobaként, illetve dolgozó szobaként. A harmadik egy sarokháló, 9 nm a 190 cm feletti mérete és 15.3 nm az összterülete. Két irányból is kap természetes fényt, én ezt javaslom szülői hálónak. A negyedik, a lépcsővel szemben 8.5 nm 190 cm feletti mérettel és 11.6 nm összterülettel rendelkezik. Legfelső szint, hálók felett nincs járkálás! Minden háló KLÍMÁS, többrétegű, fa ablakokkal.

A feljárattól balra egy 8.4 nm GARDRÓBSZOBA kapott helyet, ami faltól – falig szekrényeivel az egész család ruhatárának a tárolásáról gondoskodik. Mellette egy FEJEDELMI fürdőszoba, káddal, épített zuhanyzóval és mosdóval. A szintén zöld járólapos toalett külön helyiségben mellette kapott helyet.

A fűtésről és a meleg vízről gáz CIRKÓ gondoskodik, aminek a Bosch kazánja 4 éve lett cserélve. A fenntartási költség KEDVEZŐ, a közös költség mindössze 26.077 Ft, közművek egyedi mérésűek

A lakáshoz tartozik a pincében egy zárható és száraz 6 nm L alakú saját TÁROLÓ, ami járólappal fedett és az ára 1.5 millió forint. A 6 állásos teremgarázsban található gépkocsi BEÁLLÓ ára 4 millió forint, megvásárlásuk kötelező a lakással együtt.

A kertben praktikus JÁTSZÓTÉR lett berendezve trambulinnal és csúszdával a kicsik legnagyobb örömére. A hatalmas füge bokor éretten incselkedő termései a mediterrán ÉLETÉRZÉST sugározzák..

A környék ellátottsága KIVÁLÓ; a Fehérvári úton található villamosmegálló 3 perc sétára található, ahol a 17, 19, 41, 47, 47B, 48 és 56 vonalak közül választhatunk. Innen az Allee és Fehérvári piac 2 megállóra található, ahol a mindennapokhoz szükséges összes bevásárlás és szolgáltatás elérhető.

Összességében egy jól megközelíthető, ELIT, zöld környezetben található, napsütötte, teraszos, BŐRÖND BEHÚZÓS otthon, ami akár 4 gyerekkel is költözhető.

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 107 m2
Teraszméret 6 m2
Eladási ár 104 400 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 5
Egész szobák száma 5 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 2
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
104 400 000 Ft
286 020
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!