A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Óbuda centrum, csend, panoráma, igényes 2 szoba

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1032 Budapest III. kerület

Óbuda szívében, a FLÓRIÁN TÉRtől 2 perc sétára, egy kívül – belül karbantartott 10-emeletes panelházban kínálok eladásra egy középszinten található, FELÚJÍTOTT 50 nm, 2 különnyíló, egész szobás, PANORÁMÁS, loggiás lakást.

Az épületsor a jól ismert Falúház mögött helyezkedik el, védetten és elől – hátul FÁS park veszi körül. A tiszta aulából HÍVÓLIFT visz fel minket a 4. EMELETRE. Szükség esetén egy második lift is elérhető a szomszédos épületben, az átjáró a 6. emeleten található.

Biztonsági ajtón lépünk az előszobába, ahonnan az összes helyiség KÖZVETLENÜL elérhető. Az első szoba a bal oldalon a nappali, ami 17.5 nm és DNY tájolásának köszönhetően három ablakán át egész nap fürdik a napfényben. Mellette egy 13.5 nm háló, 4 nm LOGGIÁVAL, aminek a tripla ablakából lombos fákra és a BUDAI HEGYEKRE látunk.

A bejárati ajtótól jobbra az 1. helyiség egy GARDRÓBSZOBA, ami háztartási helyiségként is ideális; a mosógép így nem a fürdőből veszi el a helyet és diszkréten a háttérben marad. Igény szerint egy szárítógép is kényelmesen elfér itt, a pórszívóval, vasalódeszkával egyetemben.

Mellette egy esztétikusan felújított KÁDAS fürdő, mosdóval kapott helyet. A toalett külön helyiségben a következő ajtó. A bejárati ajtóval szemben található a gépesített, étkezős konyha polcozott KAMRÁVAL.

A lakás felújítása kiterjedt a villanyhálózat modernizációjára réz kábelezéssel, az összes ablak nyíló – bukó, több légkamrás, műanyagra lett cserélve. Minden vizes strang cseréje szintén megtörtént idén februárban.

A lakás fenntartási költsége kedvező, a közös költség mindössze 13.000 Ft, ami tartalmazza a felújítási alapot, lift üzemeltetést, takarítást, szemétszállítást, közös területek karbantartását. A szigetelt nyílászáróknak és az EGYEDI MÉRÉSŰ távfűtésnek köszönhetően ALACSONY a rezsi!

A közös képviselet hozzáértésének köszönhetően a ház stabil anyagi háttérrel rendelkezik. Erről tanúskodik a lépcsőház teljes burkolatának frissítése idén.

A környék ellátottsága kiváló; a FONÓDÓ 1-es villamos, a 17-es és 41-es villamosok a Flórián térnél elérhetőek, de számos buszjárat közül is választhatunk. A Szentendrei hév legközelebbi megállója a Szentlélek téren van. A hétköznapokhoz szükséges bevásárlásról a Flórián üzletközpont gondoskodik. A Flórián tér és a közeli Hajógyári sziget számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Összességében egy jól megközelíthető, CSENDES, napos és PANORÁMÁS, lakás,ami TEHERMENTES, 1/1 tulajdonossal, remek elosztással, ahova csak a bőröndöt kell behúzni!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 50 m2
Méret tulajdoni lap szerint 49 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 29 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus panel
Emelet 4
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
29 900 000 Ft
81 916
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!