A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kis garzon, új építésű házban!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1105 Budapest X. kerület

A X. kerületben, Óhegy park vonzásában, a Cserkesz utcában, újszerű 2000-ben épült, 3 emeletes, 32 lakásos tégla ház, földszintjén, 19m2-es, 1 szobás, zöld udvarról nyíló, Ny-i tájolású, egyedi fűtésű, korábban iroda volt, de lakássá alakított ingatlan ELADÓ!

A földszint és 3 emeletből álló, lift nélküli, téglaépítésű társasházat 2000-ben építették. A ház gondos lakókkal rendelkezik, körbezárt kamerázott, gondozott belső kerttel, ahol akár egy jó könyvvel kiülhetünk, a kerti padra, mely a kulturált pihenés kelléke.
Az eladó ingatlan 19nm-es, korábban irodaként működött, de frissen átalakították lakássá, gyakorlatilag minden új benne, így Ön lehet az első lakója. Két nagy méretű ablakkal rendelkezik a nappali. Ide helyezték a fürdő szomszédos falára a konyhát, így amerikai konyhás nappalit kaptunk. A fürdőszobában zuhanyzó, és a wc kapott helyet. Közös költség 4 660 Ft. A fűtésről elektromos fűtőegység gondoskodik melynek költsége 6000 Ft, átalányban.

Ajánlom mindazoknak akik szeretnének egy igényes, újszerű tégla társasházban, egy földszinti, felújított kis garzont, olcsón vásárolni.
Egy tároló rész tartozik a lakáshoz a pice szinten. A teremgarázsban autó beálló vásárolható.
Várom hívását akár hétvégén is!

Közlekedés:
Akinek fontos a gyors közlekedés, annak megfelelő választás ez a lakás!
Kiváló a közlekedés a környéken, kb. 5 perc a Körösi Sándor út, ahonnan a 3-as, 62-s, 28-as villamossal közlekedhetünk, akár a 2M akár a 3M metró irányába, 7 perc séta a Kőbánya Városközponti busz pályaudvar, valamit 5 perc séta a 37, 37/a villamos.
Nyugati térre illetve pályaudvarra, vonattal 12 perc alatt eljuthatunk.

Környezet:
A környék csendes, mentes a nagy forgalom zajától, mivel éppen csak akkora a forgalom, ami a parkoláshoz szükséges. A közelben , 7 percnyi sétával elérhető a Körősi Csoma Sétány, ahol szinte a létező összes bank megtalálható, valamint Non- Stop élelmiszerüzletek, Cba, a Plus, cukrászda gyógyszertár. A Halom utca és Körösi Csoma Sándor utca sarkán megtalálhatjuk a Pataki Művelődési központot, amely az ingatlantól kb. 8 perc séta!
Közelben több iskola, óvoda, bölcsőde is található. A központ közelsége garantálja a kiváló infrastruktúrát!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Immo1 pont hu per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 19 m2
Eladási ár 15 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
15 900 000 Ft
44 050
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!