A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kétszobás, emeleti, kertre néző, Városmajorban

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1122 Budapest XII. kerület

XII. Városmajorban, a megújuló Déli pályaudvartól 5 perc sétára, a patinás Városmajor utca felső részén kínálok eladásra egy 68 nm, EMELETI, 2 külön nyíló, egész szobás, KERTRE néző lakást.

A polgári tégla társasház utcafrontja 3-emeletes és jó állapotú. A belső 1 – emeletes épületszárnyhoz egy ZÁRT fémajtón át jutunk el, ami növeli a biztonságot. A lakás 1. emeleten található, a tágas és ablakos lépcsőházban fel sem tűnik a lift hiánya.

Az előszobába lépve balra egy 26.8 nm, keményfa parkettás szobába lépünk be, aminek 3 dupla szárnyú ablakán át árad be a napfény, DK tájolásának köszönhetően. Ugyanakkor két épület által határolt ápolt kertre nézünk, ahová nem szűrődik be az utca zaja. A 3.68 méteres belmagasság szintén hozzájárul a kedvező térhatáshoz.

A másik szoba 16 nm, szintén erre a hangulatos kertre néz, CSENDES és NAPOS. Az előszobából egy nyitott közlekedőn érjük el, így nem csak külön nyílik, de teljesen szeparált. Mellette egy ablakos 10 nm, étkezős konyha található, amiből igény szerint szintén kialakítható egy PLUSZ HÁLÓ ha a konyhát a nappaliba helyezzük át.

Visszatérve az előszobába, a bejárati ajtóval szemben van egy másfél nm TÁROLÓ, ami háztartási helyiségként jó szolgálatot tesz. Átellenben egy 6 nm KÁDAS fürdőszoba, átfolyós gázos vízmelegítővel, mosdóval és mosógéppel. Köztük SZEPARÁLT toalett.

A lakás lakható állapotú, mindkét szobában és a konyhában PARAPETES konvektor található, így a fűtés a magyar szabadalommal – MIKA 6 kazánnal korszerűsíthető kéménybélelés és átcsövezés nélkül. A két szoba keményfa parkettája is csupán egy csiszolást és lakkozást igényel. Az összes többi helyiség járólapos, azokhoz nem kell hozzányúlni.

A közös költség 18.000 Ft, minden közmű EGYEDI mérésű. A lakáshoz egy 4 nm tároló található a pincében.

A lakás évek óta irodaként van hasznosítva. TEHERMENTES, 1/1 tulajdonos.

A környék kiváló, a piros METRÓ végállomásától 4 perc sétára van. A 17 –es, 59 – es, 61 – es villamosok szintén megbízhatóak, a Széll Kálmán tér 1 megállóra, míg a MOM Bevásárlóközpont 3 megálló távolságra található. Egy kis séta vagy kocogás kedvéért választhatunk a Vérmező és a Városmajor közt, a lakás a kettő közt félúton található.

Jó szívvel ajánlom azoknak, akik a BELBUDA adta előnyöket egy remek elosztású, tágas, csendes és napsütötte otthonnal szeretnék kiegészíteni! Befektetőknek is érdekes lehet, mert könnyen és stabilan kiadható, hosszabb távon a Déli megújulása jelentős értéknövelő tényező, ugyanakkor a lakás KETTÉVÁLASZTÁSA is szóba jöhet.

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 68 m2
Méret tulajdoni lap szerint 67 m2
Eladási ár 49 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
49 500 000 Ft
137 180
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!