A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Remek állapotú kis lakás, nagyon jó áron!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1086 Budapest VIII. kerület

ID:94577

Remek állapotú kis lakás, nagyon jó áron!

Eladó egy 25 m2-es, udvari, jó állapotú lakás a VIII. kerület dinamikusan fejlődő részén a Karácsony Sándor utcában.

Az ingatlan egy kevés lakóval rendelkező, rendezett lakóközösségű társasház földszintjén található. Az egy emeletes ház udvara csendes, jó állapotú, és zöld fáknak köszönhetően különleges hangulatú.

Az öt éve műszakilag és esztétikailag teljeskörűen felújított, nagyon kedvező fenntartási költségű, összkomfortos lakás sok fantáziát rejt magában. A felújítás során a nyílászárókat is kicserélték és a szobában nagyméretű galériát alakítottak ki, mely segít a hatékony helykihasználásban, csakúgy, mint a fürdőszoba fölötti, zárható tárolóhelyiség.
Biztonsági ráccsal felszerelt ajtaja közvetlenül az udvarról közelíthető meg, és a szoba ablaka is a világos udvarra nyílik. Földszinti elhelyezkedése ellenére nyáron a délután derekáig szépen besüt a nap. Fűtését gázkonvektor biztosítja, a melegvizet villanybojler készíti.

A lakás egy tisztasági festés után ideális otthona lehet diákoknak, egyedülállóknak, kis családoknak, de központi elhelyezkedése és a környék remek ellátottsága miatt nagyon könnyen kiadható folyamatos bevételi forrást biztosíthat új tulajdonosának.

Érdemes megnézni, hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1hu per adatvedelem
immo1hu slash adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 25 m2
Méret tulajdoni lap szerint 24 m2
Eladási ár 16 500 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás DK

Helyiséglista

Szoba 16.5 m2
Galéria 7 m2
Konyha 6.8 m2
Fürdőszoba WC-vel 2.7 m2
Ingatlan eladási ár
16 500 000 Ft
45 204
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!