A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Napfényes lakás az egyetemeknél!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1148 Budapest XIV. kerület

Napfényes, 1. emeleti felújított 52m2-es lakás, amiben van nappali, két háló, erkély és minden vadiúj. Budapesti Gazdasági Egyetem és a Budapesti Metropolitan egyetem is pár perces sétával elérhető.

Frissen felújított, jó elosztású lakás.

Technikai információk:
A megtekintés és birtokbavétel rugalmas, akár napokon belül is megtörténhet. A beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi bútor és dekoráció pedig igény esetén egyben vagy darabonként külön megvásárolható.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 52 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 38 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
38 900 000 Ft
112 790
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!