A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Felújított 3 szobás, erkélyes panel lakás eladó!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1086 Budapest VIII. kerület

Felújított 3 szobás, 66 nm-es, erkélyes panel lakás eladó!

A VIII. kerület az elmúlt években kimagaslóan elöl járt a megújulás terén. Gondoljunk csak a fantasztikus Corvin-negyedre, vagy a Palota -negyedre, de a többi részén is egymás után épülnek a modern új építésű ingatlanok. Ezzel a környék infrastruktúrája és az ingatlanok értéke egyaránt növekedett.

Az eladásra kínált ingatlan a Baross u.-ban a Kálvária tér magasságában helyezkedik el.
Egy jó lakóközösségű, rendezett panel ház 6. emeletén közös nyitott előtérről 2 lakás nyílik. A másik lakásban jelenleg nem lakik senki, mivel a tulaj külföldön él és csak pár havonta látogat haza.
A lakásba lépve a klasszikus panel elrendezést fogad minket, a bejárati ajtóval szemben az ablakos konyhát találjuk, egy közlekedőn keresztül eljutunk az erkélyes közel 20nm-es nappaliba. De mielőtt belépünk egy tágasabb előtérből nyílik a wc, a tusolós fürdő és az egyik hálószoba. A harmadik szobát a nappaliból, vagy a hálóból is megközelíthetjük.

A lakás, birtokba vétel után akár azonnal költözhető állapotú.

Több egyetem van a környéken, így aki kiadásra szeretne vásárolni a 2 szeparált, különnyíló háló miatt több bérlővel is számolhat.

Infrastruktúrája ideális, piac, lidl, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák, bölcsöde, és a híres Fazekas Mihály Gyakorló Iskola és Gimnázium is pár perces rövid sétával elérhetőek.

Közös költség 16.000.- ft. Ezen felül a többi szolgáltató egyedi mérőórák alapján számláz.

Ajánlom családok részére, akik nem szeretnének felújítással bajlódni, de hasonló okokból -valamint az előbb említett sok közeli egyetem miatt- befektetők számára is ideális lehet.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető és az ár irányár !

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 66 m2
Méret tulajdoni lap szerint 64 m2
Teraszméret 4 m2
Eladási ár 37 800 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus panel
Emelet 6
Tájolás dél

Helyiséglista

Konyha 4.5 m2
WC 1 m2
Közlekedő 5.5 m2
Közlekedő 5.5 m2
Fürdőszoba 2.5 m2
Szoba 13 m2
Szoba 13 m2
Szoba 20 m2
Ingatlan eladási ár
37 800 000 Ft
104 724
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!