A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Felújított, trendi, garzon Palotanegyedben kiadó

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1085 Budapest VIII. kerület

Palotanegyed kedvelt részén, a Gyulai Pál utcában kínálok bérlésre egy 27 nm, ÚJJÁÉPÍTETT garzonlakást. A keményfa parkettás szoba 10.5 nm, tágas, nyíló - bukó ablaka a zöld udvarra néz. A 3.75 m belmagasságot kihasználva 6.6 nm fiatalos galéria került kialakításra, ahol egy háló és dolgozó is helyet kaphat. A lépcső alatt tárolási lehetőség is rendelkezésre áll.

A konyhában teljesen ÚJ konyhabútor került beépítésre, elszívóval, Mora kombi tűzhellyel, 2 - fős étkezővel és fagyasztóval is rendelkező hűtővel.

Az üvegbetétes bejárati ajtóval szemben található a kádas fürdő, villanybojlerrel, toalettel, kézmosóval és felültöltős, új mosógéppel.

A lakás fenntartási költsége kedvező; a közös költség 6.100 Ft, minden közmű egyedi mérésű.

A környék ellátottsága kiváló; 3 perc sétára található Blaha Lujza tér éjjel - nappal elérhető a 4-6 villamosokkal, a piros metró szintén megáll, továbbá számos buszjárat közül válogathatunk.

A körúton számos kisebb üzlet áll rendelkezésre, a Corvin Pláza egyik irányban 3 megálló távolságra, a másik irányban a Westend a 4. megálló a 4-6 villamosokkal.

Jó szívvel ajánlom egyetemistáknak, fiatal pároknak és idősebbeknek is akadálymentes megközelíthetősége révén.

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 27 m2
Kiadási ár 115 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás észak
Ingatlan kiadási ár
115 000 Ft
333
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!