A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Ezt érdemes megnézni!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1029 Budapest II/a. kerület

Máriaremete kertváros legszebb részén, Természetvédelmi Körzet, közvetlen közelében, igényes, makulátlanul megépített 4 lakásos társasház 1. emeletén, liftes, saját kerttel rendelkező, 97 nm-es, konyha étkező nappali, + 2 nagy hálószobás lakás eladó! A lakásba közvetlenül lifttel juthatunk fel a teremgarázsból, ahol egy autó beállóhely, és egy saját tárolóhelyiség is az eladó ingatlanhoz tartozik. Ez a lakás nagyon szép ! Igényesség és minőség mindenütt. A nappali és az egyik hálószoba kertkapcsolatos, a másik hálószoba erkélyes . A panoráma lenyűgöző, gyönyörű zöld osztása: nagy előszoba hatalmas beépített gardróbbal,  étkező konyha, nappali, külön vendég mosdó, 2 nagy hálószoba, egymástól optimális távolságra. A lakás tágas, világos, szellős, igazán barátságos kényelmes, igényes otthon.
Műszaki:
A társasház 2006-ban épült, téglából, szigetelt. A lakásban minden még az eredeti beépítés, de annyira megkímélt állapotú, hogy szinte újszerűnek mondható..A képek önmagukért beszélnek. A fűtés gázcirkó, mindenkinek minden közműre saját mérőórája van.Az ablakok kiváló minőségű, hő és hangszigetelt nyílászárók.
A környék makulátlan, elegáns családi házas, társasházi zöldövezet. A kék busz megállója kb 250 méterre van, így a közlekedés is problémamentes,mind gyalogosan, mind autóval  ideálisan megközelíthető.A közös költség 26200.-Ft.
Összességében: Egy valóban makulátlan gyönyörű lakást ajánlok tisztelt figyelmébe, elegáns, könnyen megközelíthető, exkluzív környéken. ha ebben a kategóriában keres ingatlant, mindenképpen érdemes számolnia vele!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hutweide Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1 per adatvedelem


Üdvözlettel, Dukát Teodóra Immo1 Ingatlaniroda

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 97 m2
Teraszméret 25 m2
Eladási ár 87 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
87 900 000 Ft
254 864
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!