A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Ideális befektetési lehetőség a belváros szívében, a Szinyei Merse Pál utca legszebb házában!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1061 Budapest VI. kerület

Ideális befektetési lehetőség a belváros szívében, a Szinyei Merse Pál utca legszebb házában!

A VI. Kerület méltán közkedvelt részén, az Andrássy út és a Nyugati Tér közelében a Szinyei Merse Pál utca legszebb, liftes műemlékvédelem alatt álló házában eladó egy általános állapotú, IV. emeleti, 79 m2-es, 3 szobás, galériás, remek elrendezésű, nagy belmagasságú polgári lakás.

A műemlékvédelem alatt álló, biztos anyagi háttérrel rendelkező liftes társasház előkelő helyén, a IV. emeleten helyezkedik el az ingatlan!

Az ingatlan elosztását nézve rengeteg lehetőséget rejt magában, remekül alakítható ahhoz hogy ideális legyen rövid- vagy hosszútávú kiadás hasznosítására.

A bejáraton belépve szemben találjuk a központi helyiségeket a tágas étkezőt és ablakos konyhát, illetve a kádas fürdőszobát, balra egymásból nyílóan 2 17 m2-es szobát ( a belső fekvőgalériás is), a bejárattól jobbra pedig a 3. szoba helyezkedik el, ami 18 m2-es.

A belmagasság 3,7 m.

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, aminek az átalány díja 20.000 Ft, a meleg vizet villany bojler adja. A közös költség 28.000 Ft, ami magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a fejújítási alapot és a házbiztosítás díját is.

Az ingatlan tehermentes, 3 hónapon belül birtokba vehető, akár hiteles és lakástakarék finanszírozással is megvásárolható.

Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, akár hétvégén, állok rendelkezésére!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 79 m2
Eladási ár 49 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 4
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
49 900 000 Ft
144 684
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!