A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Exkluzív helyen egy szuper lakás

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1022 Budapest II. kerület

Kitűnő Ajánlat! Kiadó, Budapest II. kerület Törökvész kiemelt presztízsű részén, a Pasaréti út felett, a Gábor Áron úttól és a Fillér utcától kettő sarokra, egy nagy erkélyes, panorámás, azonnal költözhető, lakás! A teljesen felújított ingatlan, egy parkosított társasház első emeletén található. Az ingatlan három lakóhelyiséggel, gépesített, szeparált konyhával, valamint ablakos fürdőszobával és külön toalettel is rendelkezik. A fűtését, meleg víz ellátását házközponti rendszer biztosítja. Klíma a hűvösről, a beépített szekrények, gardróbok a tárolásról, még a riasztó, a biztonsági ajtó és a ráccsal zárható erkély a biztonságról gondoskodik. Parkolás közterületen lehetséges, amely ingyenes.

Kérem a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, a cégünk weboldalán megtalálja az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 65 m2
Méret tulajdoni lap szerint 63 m2
Teraszméret 5 m2
Kiadási ár 200 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+1 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás nyugat
Ingatlan kiadási ár
200 000 Ft
565
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!