A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Éljen a város felett!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1087 Budapest VIII. kerület

VIII. kerületben az Orczy téren eladó egy 9. emeleti, panorámás, 2+2 fél szobás, dupla erkélyes (2*6 nm), azonnal költözhető lakás.

Az ingatlan egy különleges, portaszolgálatos épület 9. emeltén helyezkedik el, 2 modern lifttel tudjuk megközelíteni. Az ajtón belépve egy előszobába érkezünk, innen nyílik az erkélyes nappali és egy mosdó, a nappaliból az étkezős konyhába érkezünk, innen két külön bejáratú hálószoba nyílik, valamint egy nagyméretű gardróbszoba, amelyből egy 3. erkélyes szoba és a fürdőszoba közelíthető meg.

A közlekedés kiváló, minden karnyújtásnyira van.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljeskörű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 92 m2
Eladási ár 47 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+2 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 9
Tájolás ÉK
Ingatlan eladási ár
47 900 000 Ft
138 885
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!