A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kis ház nagy lehetőségekkel…

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2084 Pilisszentiván

Beosztása:
A Földszinten, előszoba, konyha-étkező, nappali, fürdőszoba és egy háló található. Az emeletre a kazánhelységből vezet fel egy kis lépcső, a fenti két félszoba és egy tároló helység, egy közlekedőből nyílik. A kertet jó kihasználtság jellemzi, található rajta még egy kerti tároló, amely mellett egy külön pince helyezkedik el. A telken két autó kényelmes parkolására is van lehetőség, anélkül, hogy a hasznos térből vesztenénk.
Közlekedés: A buszmegálló 100 méterre található a háztól, ahonnan az Árpád híd és Pilisszántó között közlekednek a buszok (ezáltal elérhető a kék busz Solymáron és a vasútállomás szintén Solymáron és Pilisvörösváron is).
Műszaki: A ház 2008 ban teljes körű felújításon esett át. 38-as Porotherm téglából épült, Dryvit hőszigeteléssel ellátott épület. A tetőtér 2013 ban került kialakításra. Zárt rendszerű turbó gázkazán látja el a fűtési és a vízmelegítési feladatokat. A nyílászárók hang és hőszigetelt műanyag ablakok.
Összességében: Ideális méretű, maximális helykihasználtság jellemzi. Kifejezetten ajánlom fiataloknak, bővülni készülő családoknak, mert nagy lehetőségek vannak benne.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Hutweide Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1per adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 90 m2
Eladási ár 49 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2+2 fél
Egész szobák száma 2 db
Félszobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
49 000 000 Ft
138 524
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!