A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Minden egyben kislakás!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2220 Vecsés

Vecsésen, újszerű, földszinti garzonlakás terasszal, kis kerttel, autóbeállóval lakóparkban eladó!

Eladásra kínálunk Vecsés újonnan beépült részén, rendkívül jól ellátott városrészben egyedülállónak vagy házaspárnak egy újszerű, csendes, földszinti garzonlakást, felszerelve, részben bútorozva. Befektetésnek is kiváló, azonnal kiadható kis lakás!

A lakópark 3, egyenként két szintes, 18 lakásos háztömbből áll, melyeket széles, viacolor burkolatú parkolásra alkalmas részek választanak el egymástól. Saját elektromos kapun keresztül juthatnak be az ott lakók, a telek végében egy nagy gondozott, ligetes parkosított kert és játszótér gondoskodik a kikapcsolódásról, szintén az ott lakók kizárólagos használatában.

A lakás kertkapcsolatos, a 10 m2 fedett teraszról egy tényleg kicsi, de hangulatos privát, elkerített 25 m2 füves területet birtokolhatunk.

A fényképeken látható IKEÁs tükrös szekrények, gépesített konyha, étkező asztal székkel, a fürdőben a mosógép a vételár részét képezik.

A ház tégla építésű, szigetelt, a modern kor előírásainak megfelelően épült: kedvező a rezsi, leghidegebb téli hónapokban sem emelkedik 20.000 Ft fölé, közös költséggel együtt. (Gáz átlag 4.000 Ft/hó, villany 5.000 Ft/hó, közös költség, mely tartalmazza a vízdíjat is maximum 10.000 Ft/hó). A közös képviselő a 2008-as átadás óta ugyanaz a személy, precíz, gondos, megbízható.

A lakás júniusban költözhető.

Környék, közlekedés:

Az utca elején ALDI, CBA, OMV benzinkút. Buszmegálló 400 m-re, a Nyugati pályaudvarhoz eljuthatunk 20 perc alatt, a vonat állomás kb 1,2 km-re található. Minden gyalogosan elérhető, csendes, kertvárosi, modern házakkal tarkított városrészben lakhatunk.
Autóval az M0-ra 4 km-en belül felhajthatunk.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 31 m2
Teraszméret 10 m2
Eladási ár 23 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás Ény
Ingatlan eladási ár
23 900 000 Ft
68 609
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!