A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

VÍZKÖZELI NYARALÓ!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

8640 Fonyód

VÍZKÖZELI NYARALÓ!!!

FONYÓDON, AZ ÁRPÁD PARTTÓL/STRANDTÓL 300 MÉTERRE, KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, CSALÁDI HÁZ BESOROLÁSÚ, KÖZPONTI FŰTÉSES, RÉSZBEN FELÚJÍTOTT, ÖNÁLLÓ, NYARALÓ ELADÓ!!!

PRÉMIUM megbízás, kizárólag irodánk kínálatában!

Az ingatlan nyugodt környezetben, Fonyód(Fonyód-liget) közkedvelt részén, szép környezetben, átmenő forgalomtól mentes, jól kiépített üdülő illetve lakóövezetben helyezkedik el.

A nyaraló a 70'es évek közepén, erős betontalapzatra, téglából épült, hasznos területe nettó 100m2.

Az ingatlanba belépve egy közlekedőhöz érünk, ahonnan nyílik egy tágas és világos nappali, három jó méretű, világos hálószoba, egy konyha-spájz, egy kádas fürdőszoba, egy külön mellékhelyiség, valamint egy lejáró a kazánházba.

A nyaraló kiváló elosztású, műszakilag szép, korának megfelelő egészséges állapotban van, jelenlegi gazdája nagy gondot fordít a karbantartására. Nyílászárói műanyagból készültek, hőszigetelt üvegezéssel - redőnyökkel és szúnyoghálókkal szereltek.

Az ingatlant bevezetett víz, szennyvíz csatorna, villany és gáz teszi komfortossá, központi fűtéséről gázcirkó gondoskodik.

A telken található még egy közművekkel ellátott 40m2-es külön apartman is, ahol egy nappali, kettő szoba és egy tusolós fürdőszoba kapott helyet. Az apartman alatt egy garázs illetve egy pince került kialakításra.

A nyaraló kiváló elhelyezkedésű, strand, boltok-éttermek, közelében található.

A telek sík, ideális nagyságú, 644m2, cédrusokkal szeparált, dísznövényekkel tarkított, ideális helye a kerti programoknak.

Ha valami igazán hangulatos, VÍZKÖZELI ingatlant keres, ezt ne hagyja ki, higgye el, nem fog csalódni, nagyon jó ár-érték arányú ingatlant talált most magának!!!

Tulajdonviszonyai rendezettek, azonnal birtokba vehető!

Egy kis helytörténet:

Fonyód-liget városrészben, az Árpád part utcában majdnem 1 kilométer hosszan húzódik ez a strandnak kialakított partszakasz. A szűk utca másik oldalán nagy udvarral ellátott nyaralók állnak, így olyan a hangulat, mintha egy hatalmas kerti partira érkezne az ember. A vidékies nyugalom és a családias légkör mellett azért megférnek olyan szórakoztató elemek, mint a vízibicikli, játszótér vagy tollaslabdapálya. A strand retro éke pedig az óriáscsúszda-büfé komplexum, ami feltűnik a Balaton Method című filmben is.Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését kérem, forduljon hozzám bizalommal, kulcsai nálam vannak, megtekintése előzetes időpont-egyeztetés alapján történhet meg.

Üdvözlettel:

Pék Gábor
Immo1 Elit Üzletkötő

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 100 m2
Méret tulajdoni lap szerint 644 m2
Teraszméret 12 m2
Eladási ár 35 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 4
Egész szobák száma 4 db

További adatok

Ingatlan eladási ár
35 900 000 Ft
103 057
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!