A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kis lakás 10 millió alatt!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1106 Budapest X. kerület

Lakás 10 Millió Forint alatt!

Eladó egy első emeleti, utcai, 17 m2-es, felújítandó, pici lakás a X. kerületben, remek közlekedéssel ellátott helyen.

A tégla építésű társasház, melyben a lakás található, három lépcsőházas, négyemeletes és az előző század közepén épült. Hatalmas fákkal van körülvéve, kellemes, kertvárosias hangulatot kölcsönözve így a környéknek.
A lakás a ház első emeletén található, szobájának ablaka az utcára néz és jelenleg erősen felújítandó állapotú. A tulajdonos korábban elkezdte a renoválást, a nyílászárókat és a burkolatok egy részét már megvásárolta így igény szerint ezek is részét képezik az árnak. Az ingatlan komfort nélküli, nincs sem mellékhelyiség, sem fürdőszoba kialakítva, de ezek elhelyezésére a feltételek adottak.

A környék közlekedése nagyon jó, az Örs Vezér tere 10 perc busszal, a buszmegálló az ingatlantól pár lépésre található, ahol éjszakai busz is közlekedik. A 28-as és a 37-es villamos megállója is kellemes séta távolságra van, csakúgy, mint a Lidl bevásárló központ is.

Kiváló befektetés néhány percre az Éles saroktól, melyet könnyen ízlése szerint alakíthat, akár saját részre, akár reális árú kiadás céljára.

Érdemes megnézni, hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1hu per adatvedelem
immo1hu slash adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 17 m2
Eladási ár 9 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Ény

Helyiséglista

Szoba 13.55 m2
Konyha 4.14 m2
Ingatlan eladási ár
9 000 000 Ft
25 836
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!