A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Költözzön a Prestige övezetbe egy 98m²-es Úri lakásba!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1145 Budapest XIV. kerület

XIV. kerületben Zugló kiemelt kertvárosában, a Laky Adolf utcában, felújított 4 lakásos tégla ház, I. emeletén, 98m²-es, 3 szobás (akár 4 szobássá alakítható), ablakos konyhás, két erkéllyel, egyedi cirkó fűtésű, felújított gyönyörű lakás ELADÓ!

A négy lakásos társasházat egy család építtette az 50-es években egy 661m²-es telken, Herminamező kiemelt övezetében, mely családias, kis társasházas, játszóterekkel tarkított, parkosított környék rengeteg zölddel. Az épület három szintből áll, az alsó szinten tárolók, melyből hozzánk is tartozik egy 16.5m²-es lakószoba minőségben felújított ablakos helység, az első emeleti teljes szint 98m² plusz két erkély, a második emelet szintén 98m², homlokzatát pár évvel ezelőtt felújították és (nemes vakolattal) szigetelték. A tető zsindely héjhalású folyamatosan karbantartott.
Az ingatlan első emeleti így a lift nélküli társasházban előkelő helyet foglal el.

A bejárati ajtón belépve egy széles folyosóra jutunk, ahonnan minden helység külön nyílik. Innen dupla ajtón keresztül mehetünk a 36m²-es Dny-i tájolású nappaliba, mely a kettő nagy ablakokkal rendkívül világos, hangulata páratlan a rengeteg zölddel és a közvetlen betűző napsütéssel, valamint a madarak csicsergésével, melyet az utcai francia erkélyről kézzel foghatunk.
Innen és a fürdőszobából is elérhetjük a mási nagy szobát (22,5m)² mely burkolata szintén csaphornyos parketta és szintén utcára néz Dny-i tályolássl.
Innen átjárhatunk a frissen felújított fürdőszobába, mely hidro-masszázs zuhanyzóval felszerelt, a mosógép is itt kapott bekötést, és a korszerű kondenzációs kazán is itt található mely a meleg vizet is biztosítja.
A kisebbik háló 6,5m²-es és az alaprajztól eltérően a folyosóról nyílik.
A szintén 1-2 éve felújított konyha járólapos és ablaka a kert cseresznyefájára néz, felszereltsége kielégíti a korunk igényeit, indukciós főzőlap és sütő, XXI. századi elszívó berendezés, mosogató gép, kerámia mosogató tálca stb..
Egyéb helységek még, ablakos kamra, külön wc, harmónika üvegpaneles hátsó udvari terasz.
A korlátlan víz fogyasztás benne van a közös költségben, villany és gáz órákkal rendelkezik.

Finanszírozás:
Az ingatlan terhektől mentes akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható.

Műszaki:
Az épület 1950-es években épült, új klasszikus stílusú, zárt lépcsőházas, három szintes épület, lifttel nem rendelkezik, homlokzata pár éve felújított. A lakás gyönyörűen felújított, fűtése „új” kondenzációs gáz kazán, melyet a nappaliban fa tüzelésű kandalló egészít ki.

Környék:
XIV. kerületben Herminamező az egyik leg nívósabb terület, kiemelt kertvárosi övezet 20%-kal magasabb ingatlan árakkal. Prestige kisvárosi vonzáskörzet, mely egész Budapstet tekintve a Belvároshoz legközelebb eső Kertváros. Amerikai út, Korong utca...stb
Közelben az Újvidék tér mely egy hektáron zöld fás, eu-konforn játszóteres szabadidő park és vonzáskörzete.

Közlekedés:
A Thököly úton közlekedő 5, 7, 7E, 8E, 108E, 110, 112 és 133E-s buszok és éjszakai járatok gyors közlekedést biztosítanak a város bármely pontjára. A Mexikói úti kismetró a történelmi belvárosba juttat minket. A zuglói vasútállomásról pedig az ország Kelet és Délkeleti részeire vagy a Nyugati pályaudvarra juthatunk könnyedén.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Immo1 pont hu per adatvedelem

Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet. Deák Attila

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 98 m2
Teraszméret 2.85 m2
Eladási ár 69 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 1
Tájolás Dny
Ingatlan eladási ár
69 000 000 Ft
195 064
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!