A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Jó elrendezésű garzon a Soroksári út elején!!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1095 Budapest IX. kerület

Eladóvá vált a IX. kerület Soroksári út elején, földszinti garzonom, mely gyorsan költözhető ha úgy kívánja a vevő!

A Soroksári út és a Tóth Kálmán utca sarkán van az a három emeletes épület, melynek földszintjén található a garzon lakásom. Teljesen külön az udvarról közelíthető meg a bejárat, így a fent élő, emeleti szomszédokkal szinte nem is találkozom.

A lakóközösség összetartó és egymásra is odafigyelő.

Sztenderd elrendezés jellemzi, mely szerint az előszobába/konyhába lépünk be, innen nyílik a fürdőszoba, majd a folyosón az étkező, s ennek végén a szoba található. A szobában kialakítottunk egy masszív, nagyon kényelmes lépcsővel rendelkező álló galériát, ami teljes értékű hálószobaként használható, így elkülönülve a nappalitól.

A lakás érdekessége, hogy a fürdőszoba és a folyosó felett is van egy álló galéria, ami szintén nagyon praktikus egy garzon esetében a pakolás miatt.

A lakóterület teljes 31 nm-t kényelmesen tudom használni és nem kell a porszívót, vagy a kis létrát kerülgetnem a mindennapokban a galériáknak köszönhetően.

Az ablakok a mellékutcára néznek, így csendesebbnek mondanám.

Remek a közlekedés, hiszen közel van a belvároshoz!

Ajánlom ezt a lakás azoknak, akik biztos helyen szeretnék tudni a pénzüket, legyen szó szárnyát bontogató fiatalról, vagy szép korú vásárlóról!

Amennyiben megtekintené a lakást, hívjon bizalommal!

"Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!"Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 31.5 m2
Méret tulajdoni lap szerint 31 m2
Eladási ár 22 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1
Egész szobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás észak
Ingatlan eladási ár
22 900 000 Ft
66 145
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!