A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Ezt a lakást vétek kihagyni!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1071 Budapest VII. kerület

Megvételre kínálok Budapest VII.kerületében,a Városliget közvetlen közelében, a Damjanich utcában, jó állapotú társasházban, egy harmadik emeleti, 78 nm-es, egyedi kialakítású igényes szép lakást., Jelenlegi Tulajdonosa a nagy tereket kedveli, így kialakításánál ez fontos szempont volt. A nappalit és a hálót egybenyitva egy hatalmas szobát kapott, kilátással a csodás Vajdahunyad várra.
Igény szerint vissza alakítható, kis fantáziával pedig nappali+ 2 hálószobás praktikus elrendezésű otthonná tehető. A jelenlegi étkezős konyha udvari nézetű, elötte nincs függőfolyosó sem átjárás, így hálószobának is tökéletes választás.A lakás fűtését és melegvíz ellátását kombi cirkó biztosítja. A berendezés megegyezés tárgyát képezi
A kedvező elhelyezkedése miatt, a most épülő Liget-projekt átadása után az ingatlan értéke még tovább emelkedik, így Befektetőknek is csábító lehetőség, hosszútávú vagy rövidtávú kiadásra egyaránt hasznosítható.
A ház anyagi helyzete stabil, a lakóközösség főként külföldi Tulajdonosokból áll, akik felvásárolták a házban található eladó ingatlanokat, felismerve a jó befektetési lehetőségeket.Külső és belső homlokzatajó állapotú.
A fenntartási költségek igen kedvezőek, közös költség 21.000 Ft, a víz, villany, fűtés egyedi fogyasztás alapján fizetendő.

KÖRNYÉK:

A környék infrastruktúrája hibátlan. Néhány perce sétával minden elérhető, ami a mindennapi élet elengedhetetlen feltétele. A közlekedés is kiváló, metró, troli, autóbusz megálló a közelben.
A lakás a VII. kerület közkedvelt részén, Ligetvárosban, a Városliget közelében található.
A Városliget nemzetközi turisztikai célponttá vált a hatalmas fejlesztések, beruházások következtében. Számos új múzeum, színház, óriás játszótér és szabadidőközpont, földalatti parkolási lehetőség, új sportpályák épültek az elmúlt években.
A közelben lévő egyetemek miatt, diáknegyednek is hívják a környéket, így Befektetőknek is ideális választás.
Főként készpénzes Vevők érdeklődését várjuk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Meggyes Anita E.V.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 79 m2
Méret tulajdoni lap szerint 78 m2
Eladási ár 59 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Ingatlan eladási ár
59 900 000 Ft
155 754
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!