A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Szentendre BELVÁROSÁBAN összközműves, szabadonálló családi ház!!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

2000 Szentendre

DUNAKANYAR, festői városában, Szentendre legkedveltebb részén – a BELVÁROSBAN kínálok eladásra egy kőműves által saját részre épített családi házat.

A ház aszfaltos úton közelíthető meg, a 708 nm telek, ideális adottságú, szinte szabályos négyzet alakú. Építési besorolása LKE/13, ami 30% beépíthetőséget engedélyez.

A ház 1960-as építésű, egyszintes, pince és tetőtér beépítés nélküli. Alapterülete 69.8 nm, amihez egy 10.4 nm beépített terasz, azaz veranda / télikert tartozik.

Klasszikus Kádár kocka 9.88 X 9,04 m külső élekkel, kisméretű, dupla soros téglafalakkal.

Utca frontja NY tájolású, itt két 20.25 nm szoba található, amik egybe is nyílnak és külön bejáratúak is. Szeparált, ablakos konyha, méretes kamrával és gardróbos étkezővel,kádas fürdő toalettel. Kétbejáratos; az utca fronti a veranda felől, ami az étkezőbe nyílik, onnan a nappaliba térhetünk be. A másik bejárat a hátsó kert felől biztosít belépést a konyhába és onnan a másik egész szobába.

A fűtés gáz cirkóval és hőtárolós kályhával a nappaliban, amit egy fatüzelésű kályha egészít ki a másik szobában. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
Felvillanyozó hír barkácsolóknak, hogy 3-FÁZIS ki van építve.

A ház állapota teljes körűen felújítandó, ami lehetőséget biztosít saját igényekre alakítani az új otthont.

A kertben udvari kocsibeálló, kerti csap, szerszámos és terménytároló található. Terebélyes gyümölcsfái bőségesen gondoskodnak egy család ellátásáról; cseresznye, őszibarack, eperfa, füge, dió, naspolya, amit szőlő, eper és málna egészít ki.

A környék jól megközelíthető kocsival a 11-es autóút felől, a HÉV végállomástól sétálva 8 perc. A patakpart hangulatos helyszíne lehet egy esti sétának, a DUNAKANYAR számos festőt megihletett, ezért kapta Szentendre a festők városa becenevet.

Összességében egy kiváló és keresett környéken található remek adottságú telken található felújítandó ház, amit jó szívvel ajánlok azoknak, akik értékelik a festői környezetet, ugyanakkor a főváros kényelméről sem kívánnak lemondani!

Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 69.8 m2
Méret tulajdoni lap szerint 708 m2
Teraszméret 10.4 m2
Eladási ár 39 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás nyugat
Ingatlan eladási ár
39 900 000 Ft
112 616
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!