A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kiváló beosztású lakás Németvölgyben

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1126 Budapest XII. kerület

Eladó Budapest XII. kerület Németvölgy városrészén a Királyhágó tértől egy sarokra, egy jó állapotú, csendes 75 nm-es jó beosztású 3 szoba hallos, erkélyes, napfényes lakás. A nappali ablakai és az erkély utcára még a hálószobák és konyha ablakai egy belső zöld kertre, néznek. Ráfordítással, egy plusz fürdő, amerikai konyhás nappali és három hálószoba kialakítható,
A szobákban tölgyfa parketta, a többi helyiségekben eredeti hidegburkolat található. Befektetés esetén bérbeadás előtt egy tisztasági festés ajtó-ablak mázolás javasolt. A konyhabútor és berendezései az ajánlat részét képezik. A ház homlokzatát néhány éve felújították. Remek lehetőségként a ház közös használatú kertjében pihenni, gyerekeknek játszani, de még akár grillezni, is lehet! A lakáshoz tartozik egy 2.5 m2 száraz alagsori tároló is. A környék infrastruktúrája kiváló, számos bolt, gyógyszertár, étterem, óvoda, iskola, kórház található a közelben. A metró és villamos megállók gyalogosan pár percen belül elérhetőek.
Közelben, bolt, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde, éttermek és edzőterem is megtalálható. Hitel felvételi idő nem akadály!
Kérem, a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. https://immo1.hu/adatvedelem

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 75 m2
Méret tulajdoni lap szerint 76 m2
Teraszméret 2.5 m2
Eladási ár 63 000 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 3
Egész szobák száma 3 db

További adatok

Típus tégla
Emelet 3
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
63 000 000 Ft
185 360
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!