A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Másfél szobás akadálymentesített lakás a Rákóczi térnél

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1085 Budapest VIII. kerület

Eladó 1+1 szobás, 37nm-es felújított cirkó fűtéses akadálymentesített lakás a Rákóczi térnél!

A társasház a Blaha Lujza tér és a Rákóczi tér között félúton található. Homlokzata közepes állapotú műszakilag jó állapotú, anyagilag rendezett társasház. A ház akadálymentesített.

A lakás eredetileg egy 57nm-es lakás volt, ám a felújítás alkalmával kihasználva a két bejárat adta lehetőséggel, alakult ki ez a másfél szobás 37nm-es lakás, valamint közvetlenül mellette egy 23nm-es stúdió lakás egy hozzá tartozó 14nm-es terasszal.

A lakás teljes felújításon esett át, gyakorlatilag új építésű minőségben varázsolták újjá. Átépítésekor alapvető szempont volt hasznos terek kialakítása. Üde világos színekkel otthonosságot sugároz.

Az egy szoba nappalin kívül a 420cm-es belmagasságnak köszönhetően egy 7nm-es állógaléria és egy onnan nyíló 5nm-es gardrób helyiséget alakítottak ki.

A felújítás alkalmával új villany víz és gázvezetéket kapott a lakás, a lakás melegét robusztus vastagságú falak, és műanyag nyílászárók őrzik.

A lakás kizárólagos használati megosztással vásárolható meg, vagy a mellette lévő stúdiólakással együtt.

Otthonos kialakítása miatt, és kiváló elhelyezkedése miatt, amit többek között a M4-es metró, a 4-6-os villamos közelsége, és a Blaha, mint közlekedési csomópont közelsége miatt fiatalok első lakásának, vagy befektetésre is kiváló!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 37 m2
Méret tulajdoni lap szerint 57 m2
Eladási ár 36 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 1+1 fél
Egész szobák száma 1 db
Félszobák száma 1 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás DK

Helyiséglista

Fürdőszoba WC-vel 5.15 m2
Galéria 11.8 m2
Háló 8.2 m2
Nappali 19.3 m2
Ingatlan eladási ár
36 900 000 Ft
106 583
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!