A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kuruclesen azonnal költözhető lakás kocsibeállóval.

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1021 Budapest II. kerület

Eladó Budapest II. kerület Kuruclesen, egy szép állapotú, néhány éve felújított, félemeleti, napfényes, erkélyes azonnal költözhető lakás! Az ingatlanhoz tartozik egy saját használatú, automata kapun keresztül megközelíthető, felszíni gépkocsi parkoló és egy száraz tároló is. A ház anyagi körülményei rendezettek. A kitűnő közlekedési adottságokkal rendelkező otthontól, tömegközlekedéssel a Széll Kálmán tér körülbelül 10-15 perc alatt kényelmesen elérhető. A praktikus helykihasználás okán az amerikai konyhás nappalit, a hálótól és a fürdőszobától tolóajtóval választották el. Az ingatlan nyáron is kellemesen tartja a lakás hőmérsékletét.
Az ingatlan igény esetén rövid határidővel (azonnal) birtokba vehető!
Kérem, a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 47 m2
Teraszméret 2 m2
Eladási ár 41 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus tégla
Emelet földszint
Tájolás DK
Ingatlan eladási ár
41 900 000 Ft
123 279
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!