A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Kompromisszumok nélkül!

Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve: 6.751 Ft
Önerő: 25%
Futamidő: 240 Hónap
THM: 5,32%
További információ

1105 Budapest X. kerület

A X. kerületben, Óhegyen, a Kápolna utcában, 7 emeletes panelprogramos ház, I. emeletén, 44m2-es, nappali plusz 1 szobás, napsütötte, K-i tájolású, részletekben, teljes körűen magas színvonalon felújított, távhős (házban egyedi mérő) lakás ELADÓ!

A földszint és 7 emeletből álló, liftes társasházat 1982-ben építették. A ház gondos lakókkal rendelkezik, rendszeresen elvégzik a karbantartási munkákat, valamint pár éve felújították az épületet panel program keretén belül, a fűtését távhő látja el melyet egyedi mérőórával mérnek. A lépcsőház tiszta és kulturált mely a rendes lakóknak köszönhető, a lapos tetőt felújították.

Az eladó lakás 44nm-es, miden részletében felújított, utolsó divat szerinti burkolatokkal, beépített szekrényekkel tárolókkal. Két szobája (20-10nm). A konyha teljesen gépesített melyek a vételárba bele tartoznak, itt egy kis étkezőpult is kialakításra került. Az ingatlan minden helységén nagy méretű ablakok találhatók, ezáltal rendkívül világos. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt. Az előszoba és folyosó széles kényelmes akár egy nagy méretű gardrób szekrény is elhelyezhető.

Ajánlom mindazoknak akik szeretnének egy igényes társasházban, egy első emeleti, nagy terekkel rendelkező lakást olcsón vásárolni.
Várom hívását akár hétvégén is!

Környék és közlekedés: a ház közelében több BKV-jármű közlekedik: 3-as, 28-as és 62-es villamos, 85, 185-ös buszok), 10 percen belül eljuthatunk az Örs vezér térre, ahol számos más járműre átszállhatunk. Óvoda, iskola, játszótér, étterem, bank, orvosi rendelő, gyógyszertár, templom, szolgáltatók sétatávolságon belül elérhetőek, nagyobb bevásárláshoz érdemes elmenni az Örs vezér térre, ahol több áruház is van. Mozi szintén az egyik áruházban található.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Immo1 pont hu per adatvédelem

Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet. Deák Attila

Ingatlan adatok

Ingatlan mérete 44 m2
Eladási ár 24 900 000 Ft

Helyiség adatok

Szobák 2
Egész szobák száma 2 db

További adatok

Típus csúsztatott zsalu
Emelet 1
Tájolás kelet
Ingatlan eladási ár
24 900 000 Ft
70 279
Nyomtatás

KERESSE ÜZLETKÖTŐNKET!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!